SSAW – tyylikkäästi suomalainen

Kävin tänään lounaalla Ravintola Katsomossa, jonka puitteet ovat vertaansa vailla. Paikka sijaitsee teatteri Savoyn yhteydessä Kasarmikadulla. Kun huomasin, että listalla oli vielä paistettuja muikkuja ja varhaisperunoita, niin ei tarvinnut kahteen kertaan miettiä, minne sitä menisi. Buffasta löytyy yleensä aina kaikille jotakin ja tila on sen verran iso, että paikankin saaminen käy yleensä vaivatta. Kannattaa kokeilla!

Hain samalla Akateemisesta juuri ilmestyneen SSAW-lehden, joka liittyy World Design Capital -vuoteen. Lehti esittelee laajasti suomalaisen muodin uusia tuulia ja tekijöitä. Julkaisun toteutuksesta saa kiittää perustajia Timo Ilolaa (AD) ja Salli Raestetta sekä päätoimittaja Anna-Kaari Hakkaraista. Muodista vastaa Tuomas Laitinen ja kuvista mm. Chris Vidal Tenomaa. Mukana tekemisessä on ollut vakuuttava määrä myös muita suomalaisia huipputoimittajia, kuvaajia ja stylistejä.

Nopealla silmäyksellä lehdestä löytyy upeiden kuvien lisäksi myös artikkeleita ilmiöistä ja suunnittelijoiden haastatteluita. Ensimmäisenä luen ehdottomasti Nina Riccillä asusteita suunnittelevan Juha Marttilan haastattelun. Onnittelut tekijöille hienosta työstä ja edelläkävijyydestä!

 
Yhdessä kuvasarjassa mukana upea Suvi Koponen
Mukana myös mm. britti-Voguelle työskennelleen stylisti Tiina Laakkosen haastattelu

Lehdessä on myös miesten editorialeja  

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Katsomo ;)

-H

Mari (Ei varmistettu)

Onpas mielenkiintoiselta vaikuttava lehti, täytyy itsekkin tutustua tarkemmin! Kiva postaus=)

fashionmeetsbusiness (Ei varmistettu) http://fashionmeetsbusiness.wordpress.com/

Katsomo on varma valinta! Hyvä että muistutit paikan olemassaolosta, en oo käynyt siellä toivon. Täytyy korjata tilanne.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Kiva jos tykkäsit - kannattaa ehdottomasti tutustua!

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Se on tilana ainutlaatuinen, myös Töölönranta kuuluu suosikkeihini.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.