Syksyn elokuvia

Kävin katsomassa Woody Allenin uuden Irrational Man -elokuvan. Maximissa tietenkin, se sopii tällaisiin elokuviin täydellisesti. Elokuva on tällä kertaa jopa trillerimäinen, mutta silti woodyallenmaisen kevyt ja huoleton, jos niin voi sanoa. Joaquin Phoenix tekee hienon päärooli professorina. Woodyn muusa Emma Stone... en ole oikein päässyt sisälle hänen viehätykseensä näytteiljänä...
Kannattaa käydä kyllä katsomassa, oikein mukiinmenevä.

 

Tästä kohtauksesta alkaa tapahtua.

https://www.youtube.com/watch?v=hP8mPkyBntw

Toinen elokuva, jonka katsoin hiljattain on Grace of Monaco. Tuo on ollut pitkään listalla, mutta jotenkin arviot ja trailerikin on antaneet vähän synkeän kuvan elokuvasta. Onneksi en skipannut kuitenkaan tätä, sillä leffa toimi kyllä oikein hyvin. Tuttua prinsessatarinaa, hienoja maisemia ja pukuja.
Nicole Kidmania on vaikea ehkä nähdä muuna kuin hänenä itsenään, mutta ainakin hän on naistähdistä ehkä lähimpänä Gracea eleganssissaan. Suosittelen katsomaan tätäkin.

https://www.youtube.com/watch?v=bFYmYWa348c

Tässä myös muita nyt pyöriviä ja tulevia elokuvia, jotka olisi kiva nähdä: Kultainen nainen, Kätilö, Ricki and the Flash, Ingrid Bergman, Ihan yössä, Harjoittelija - onko näistä kommentteja tai muita suosituksia?

Kommentit

_Em (Ei varmistettu)

Ihan yössä oli mielestäni oikeasti hyvä. Nauroimme mieheni kanssa molemmat monta kertaa ääneen. Juoni oli tietenkin ennalta arvattava, mutta kuka enää keksisi mitään merkittävää uutta romanttiseen komediaan. Elokuvan mainosjuliste on mielestäni aivan kaamea, mutta leffaa itsessään silti suosittelen. :)

Harjoittelija oli juuri niin hömppä kuin trailerista saattoi päätellä. Se oli todellinen hyvän mielen elokuva. Äitini kutsuisi sitä varmasti lämminhenkiseksi. Ei todellakaan mikään mestariteos, mutta ihanaa aivotonta katsottavaa synkkänä viikkona. Käymme puolisoni kanssa paljon elokuvissa ja valitsemme leffoja laidasta laitaan kummankin kiinnostuksen mukaan. Tämä hömppä vetosi molempiin ja muistutti parisuhteen haasteista ja niistä selviämisestä. Juoni oli jälleen ennalta arvattava, mutta ei haitannut yhtään.

Yllättäen Irrational man ei vedonnut minuun, vaikka yleensä Allenin leffoista tykkäänkin. (Midnight in Paris oli ihana ihana!!) Tuntuu, että Joaquin Phoenix on tehnyt tämän saman roolin jo niin monta kertaa esimerkiksi Inherent vicessaa ja Mestarissa. Maisemat oliva kyllä kivat ja yliopiston campus näytti juuri niin idylliseltä kuin kuuluukin. :)

Mikko – Private Blend

Jee, kiitos paljon suosituksista! Aisitinkin, että tuo Ihan yössä on kyllä katsomisen arvoinen! Ja Harjoittelija on kyllä nähtävä myös. Kävin muuten katsomassa tuon Kultainen nainen jo Nykissä keväällä. Se on hyvä! 
Niin tämä taisi olla vähän erilainen Allen, en ole katsonut vasta kuin näitä tuoreimpia, niin en ole niin sisällä hänen maailmassaan. Midnight in Paris oli kyllä mahtava. Jee, leffat sopivat syksyyn niin hyvin, ainakin on katsottavaa!
 

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Grace houkuttelisi kovasti, mutta eilen näin mainoksen harjoittelijasta ja naurua ei ole koskaan liian vähän omassakaan elämässä.
Leffalippuja on 1, lisää saa tietty kaupasta, mutta kova funtsiminen on käynnissä

Mikko – Private Blend

Grace tulee varmaan kohta jo telkkarista, ellei ole jo tullut? Ja varmaan löytyy katsomoista? 
Harjoittelijan voisi kyllä ehdottomasti mennä katsomaan! Kiva, että löytyy taas hyviä vaihtoehtoja! Ja kohta on Hullut Päivät, jos haluat niitä lippuja, ja ehkä jotain pientä muuta ;)

murmur (Ei varmistettu)

Itse kävin juuri katsomassa Koodinimi U.N.C.L.E. -elokuvan. En ollut aijemmin nähnyt edes elokuvan traileria, joten odotukset eivät olleet korkealla. Yllättäen leffa oli kuitenkin niin hyvä että se ampaisi suoraan top listalleni ja en jaksaisi odottaa että pääsen ostamaan tästä DVD:n!

Sen lisäksi että elokuva oli vauhdikas ja hauska, 60-luvun asettele luo tietysti oivat puitteet säkenöivän värikkäälle puvustukselle ja lavastuksille! Leffassa ei ollut yhtäkään tylsää kohtaa, nauroin aivan mielettömästi ja jäin toivomaan jatko-osaa! :D Myös musiikki oli aivan uniikkia, omasta mielestäni leffa kannattaisi katsastaa jo ihan vaan sen vuoksi.

Isellä on myös tuo grace of monaco jäänyt jostain syystä välistä, muistan kuinka olin aina ihan taivassa kun näin sen trailerin käydessäni elokuvissa koska se MUSIIKKI !!! Siitäkin kuuntelen joskus soundtrackiä youtubesta vaikka en ole leffaa vielä nähnytkään.

Mikko – Private Blend

Kiitos vinkistä, tuo ei olisi kyllä ihan heti eksynyt katselulistalle, mutta piti heti katsoa traileri! Vaikuttaa lupaavalta, listalle ehdottomasti.
Kannattaa kyllä katsoa Grace, se oli vielä paljon parempi mitä traileri antoi ymmärtää. Ja hyvä, että toit tämän musiikkikulman mukaan. Se jää helposti kaiken muun alle, vaikka onkin huomaamatta juuri se juttu, joka vahvistaa leffahetkiä ja tekee ne.
 

Helmi K
sivulauseita

Hah, mun mielestä Emma Stone on ihaninta mitä olla voi! Kun taas Nicole Kidmania en minäkään osaa enää nähdä kuin Nicole Kidmanina, mikä on vähän harmi. 

Allenin leffat on viime vuosina olleet niin höttöä etten ole enää aikoihin niitä odottanut mutta tämä vaikuttaa kyllä kiinnostavalta. Mutta tällä hetkellä katsottavien kärjessä on ehdottomasti Sicario ja Häiriötekijä.

Mikko – Private Blend

Jotenkin Emma ei kolahda, outoa. Hänen hahmoissaan on jopa jotain samaa kuin Silta-sarjan Sagassa.
Niin ehkä siksi olen vasta nyt löytänyt Allenin leffat ;)
Kiitos vinkeistä, Häiriötekijässä on kyllä mahtava kaarti ja Sicariossa Emily Blunt tekee aika erilaisen roolin.

Gia / Coffee Table Diary (Ei varmistettu) http://www.coffeetablediary.com

Kävin juuri katsomassa elokuvan Kultainen Nainen. Tykkäsin kovasti, mielenkiintoinen tarina ja kaunista kuvaa, historiaa, taidetta ja Helen Mirren oli jälleen loistava. Suosittelen!

Mikko – Private Blend

Se oli kyllä oikein hyvä paketti, suosittelen myös! Helen on mahtava!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.