Take me there – maailma klikkauksen päässä

Kaksi supermatkustajaa Adalmina's Secret ja Secret Wardrobe ovat pakanneet molempien kokemukset, matkamuistot ja lennetyt mailit samaan Rimowaan ja nuo löytyvät jatkossa Takemethere.fi-sivulta. He ovat käyneet tähän mennessä yhteensä 92 maassa, joten luettavaa riittää. Nostan hattua molemmille rohkeudesta ja avarakatseisuudesta maailman tutkimisessa. Listalla on maita ja kohteita, joihin ei ihan ensimmäisenä tulisi itse lähdettyä. Siinä myös jää kynähameet, korot ja kynsilakkapullot nopeasti nurkkaan, kun suomityttö painaa viidakossa tai autolla läpi Serbian. Maailmahan ei onneksi ole mustavalkoinen tai yksiulotteinen.

Sivulle on koottu matkavinkkejä, tunnelmia kohteista ja matkailuun liittyviä postauksia. Itse ainakin etsin eniten tietoa ja inspiraatiota uusista kohteista juuri blogeista. Kannattaa siis pitää osoite mielessä, kun lentoliput seuraavaan kohteeseen on klikattu. Myös matkojen suunnitteluhan on yksi hauskin osuus ja siihen tuolta löytyy myös inspiraatiota - vaarallisenkin paljon. Onnea myös tosi hienosti toteutetusta sivusta joka on kuvien ja asettelun osalta upeaa selattavaa. Ajattelinkin, että mitähän on tulossa, kun nämä kaksi salailijaa tapasivat niin tiiviisti. Nyt tiedämme.
Odotan mielenkiinnolla, koska tämä kaksikko suuntaa yhdessä matkalle ja minne?

Takemethere.fi-sivu tarjoaa infon ja inspiraation lisäksi myös kuvankauniita nojatuolimatkoja.

Kaipaatko inspiraatiota seuraavan loman suunnitteluun?

Kommentit

CURIOUSNOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.bellablogit.fi

Mä olen aivan koukussa tyttöjen sivustoon! <3__<3

Mikko – Private Blend

Se on kyllä hieno ja vähän liiankin inspiroiva!

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) https://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Entisenä heavy matkustajana, nykyisenä ahkerana matkustajana rakastan tosi paljon lukea toisten matkakertomuksia. Otat ihania kuvia ja muutenkin kerrot mukavasti matkan kulusta.
Vinkkejä otan lopulta tosi vähän, sillä moni voi kertoa tuntuu ettei sellaista keskivertomajoitusta kukaan ota. Osa on vannoutuneita rinkkaretkeilijöitä, jotka mm yöpyvät bussissa, jotta säästävät yhden yön majoituksen ja toiset panostavat laatuun. Jokainen tyylillään.
Me kun usein ollaan useita viikkoja reissussa, on täysin mahdotonta maksaa esim 200 euroa yöltä.
Mutta yksi mistä nautin tosi, tosi paljon on, kun näytät ostoksia matkojen jälkeen.
Ne ehdottomasti voitaisiinkin siirtää ensimmäiseksi.

Mikko – Private Blend

Niin, olet varmasti ehtinyt käymään jo kaikissa niissä paikoissa aiemmin, joista nyt tulee postauksia. Mutta kiva, jos tunnelmista ja välillä niistä ostoksistakin on iloa :)
Totta, matkustustyylejä on niin erilaisia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.