Toukokuun laukkumuisto – Mulberry

Vaihteeksi kuukauden laukkumuisto. Mulberryn olkalaukku tuo kivaa vaihtelua rennompaan lookiin. Brynmore-laukku löytyi aikoinaan Fabianinkadun liikkeen alesta, enkä voinut vastustaa tuota väriä.

Laukkuun mahtuu hyvin läppäri, muistikirja, lehtiö, lomapakko, kamera.. Näppärän kokoinen tilaihme.

Klassinen postimiehen lukko kiiltävänä.

Nahka on hieman pehmeämpää kuin yleensä.

Mokkavuori viimeistelee sisuksen.

Yksityiskohtia

Share

Kommentit

Dahlia (Ei varmistettu) http://xlelamaa.blogspot.fi/

Oi kun kaunis. Tykään Mulberreita ihan valtavati. Uutuus TEssie vei sydämeni heti (hinta ei :) ).

Mikko – Private Blend

Hauskaa, että olet löytänyt tänne ja käyt uudestaankin - kiva kuulla :) Ja onneksi on vähän erilaisia aiheita, niin löytyy varmasti kaikille jotain. Ei sen onneksi aina tarvitse olla merkkiä ja hankintoja ;)

Phoenix (Ei varmistettu)

Hei! Löysin juuri tämän blogisi. Ihastuin heti. Itse elän aika erilaista elämää (hyyyvin kaukana mistään merkeistä ja luksuksista, vaikka arvostankin laadukkaita asuoita), mutta juuri siksi tällaisiin blogeihin on mukavaa uppoutua. Ethän pahastu, kun sanon, että tämä on juuri sellaista aivot narikassa-luettavaa, jota tarvitsen työn vastapainoksi. On mukavaa lukea, että olet ilahtunut josnkin kauniin tavaran ostamisesta. Eläydyn tunnelmaan ja kauniisiin kuviin ja tulen itsekin hyvälle mielelle. Ilmiselvästä (ja aivan tarkoituksenmukaisesta) pinnallisuudesta huolimatta tekstisi ei vaikuta tyhjänpäiväiseltä, vaan ahmin monta postausta keralla. Osaat olla kepeä ja silti aito. Ihanaa! Kaikkea hyvää sulle!
T. uusi fanisi :)

Mikko – Private Blend

Tessie on kyllä kauniin yksinkertainen, mutta Mulberryn hintapäivitys ei tosiaan oikein mennyt nappiin, höh...

saga (Ei varmistettu)

Mun on pakko kompata tätä kommenttia, mikko sun kirjoituksista välittyy arkionnellisuus, ja se on kyllä elämässä ihan sitä parasta! Rentouttavaa pyhää! Saga

Mikko – Private Blend

Kiitos paljon ihanasta kommentista, se sai hymyilemään :)
Kuin myös, tämä on itsellekin vastapainoa työlle – aivot narikkaan ;)
Tosi kiva kuulla, että postauksista jää hyvä mieli! Onneksi elämässä on tosiaan niin monta tasoa, voi jakaa uusia catwalk-kuvia, haaveilla laukusta, mutta nauttia myös arkivapaasta ja aurinkoisesta päivästä puistossa. Ihanaa ja nautinnollista kesää myös sinne!

Mikko – Private Blend

:) Se on – ja kiva kuulla, että pääosin materiapostausten takaa välittyy myös jotain 'aitoakin' :)
Ihanaa pyhää myös sinne!

NaKri (Ei varmistettu)

Heh, tuossa tuli just munkin ajatukset esille. Olen jonkun aikaa lukenut tätä blogia, ensin satunnaisesti, mutta nyt on joka päiväisessä listassa mukana. Ihan pakko käydä kurkkaamassa uusimmat kuulumiset. Mullakaan ei ole varaa ostella merkki kamoja, mutta ihailen niitä täällä. Odotan aina innolla uusia hankintoja, matkapostauksia ym. Ne jotenkin kummasti piristää omaakin päivää. Tykkään siis kovasti kokonaisuudesta!

Kommentoi