Tukholman tuulia

 

Kävin eilen piipahtamassa Matkamessuilla ja kutsu kävi etenkin Visit Swedenin osastolle. Matkahaaveet ja -tarjouksethan täyttävät nyt viikonloppuna Helsingin messukeskuksen.

Nordic Loungessa tehdään drinkkejä ruotsalaisen drinkkigurun Jens Dolkin reseptein.

Osastolla saa tietenkin infoa Ruotsin ja Tukholman matkailukohteista ja menovinkeistä.

Mutta löytyipä osastolta myös tuttuja. Sovimme nimittäin loungeen näkemisen Tyylialkemisti Katrin ja Stockholm By Me Veeran kanssa. Olipa mukava istua jutustelemaan drinkkien äärellä keskellä messuhulinaa. Syy tapaamiselle oli Veeran blogimuuton juhlistus. Veeran blogi on nimittäin muuttanut juuri Tukholma-nettisivujen alle. Jihuu! Veera ilahduttaa terveisillään Tukholmasta siis jatkossa osoitteessa tukholma.fi/stockholmbyme.

Ruotsalaisittain, vohveleita ja drinkkejä.

Jungfruns cocktail

Huomaa Katrilla käytössä olevat hienot Mise en Dior -korvakorut, jotka minun oli ilo tuoda Lontoon reissulta.

Ihana Veera.

Kaverikuva. Mikäs meidän on ollessa Gotlannin auringon alla.

Vielä Katrin nappaama kuva, jossa tuleekin samalla vähän asua. COSin paidan juttu on mokkayksityiskohta miehustassa, vähän kuin premium-ruokalappu ;) Kauluspaita Zara, tuoksu/Chanel No. 18.

Veeran Fendin Peekaboo-laukku. Josta on muuten tulossa syksyllä miehille oma versio. Nousi juuri uusi laukkuhaave listan kärkeen.

Ja hyvin pradamainen laukkukoriste.

Katrin Chanel.

#hashtag

Kiiruhdin Messukeskuksesta tapaamaan vielä ystävää Patronasin mausteisten herkkujen äärelle. Jäälleen kerran, niin hyvää!

Ihanaa viikonloppua!

 

Kommentit

Minna (Ei varmistettu)

Hei Mikko!
Onko sulla ollut pelkästään ihan positiivisia kokemuksia tuolla Patronaksessa vai vaihteleeko taso paljonkin? Esim. tässä linkkaamassani blogissa kokemus vaikuttaa vähemmän positiiviselta.
http://www.jotainmaukasta.fi/2013/09/07/pahuksen-patrona/

Terveisiä Maddylle pakkasten keskelle!

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

mäkin olin tuntikaupalla eilen Messuilla. Coctail-gurun bongasin, mutta enpä Veeraa. Luin vasta tänään Veeran paikallaolosta, liian myöhään:(.

Ehkä Veera ilahduttaa lukijoita paikalla olollaan myös ensi vuonna ?

Mikko – Private Blend

Aijaa, hauskaa jos se edellinen postaus innoitti! Joo pöytä kannataa tosiaan varata hyvissä ajoin, varsinkin perjantaita ja lauantaita ajatellen. Itse olen myös ottanut tuota valmista menuta ja se on toiminut aina tosi näppärästi.
Samoin sinne ja kiitos kivasta kommentista :)

Mikko – Private Blend

Kiitos :) Ja hauskaa saada teitä Ruotsin vahvistuksia tänne! Haluaisin kyllä ehdottomasti nyt keväällä tulla käymään siellä - olisi kiva nähdä!
Ihanaa viikonloppua :)

Saija (Ei varmistettu) http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi/

Hieman on pakko kommentoida tähän. Patronan taso tilausten nopeudessa vaihtelee todella paljon. Ruoka on aina yhtä hyvää, mutta odotusaika on ollut välillä aivan kohtuuton.

Mikko – Private Blend

Itselläni on ollut kyllä nuo pari kertaa vain hyviä kokemuksia. Olen kyllä ottanut aina maistelumenun ja ruokaa on tullut kyllä sopivalla tahdilla pöytään. Nyt viime kerralla joutui ehkä hetken odottelemaan maksamista, kun paikka oli juuri täyttynyt uusista asiakkaista. Mutta kiitos linkistä ja tiedosta.

Maddy kiittää terveisistä :) Kivaa viikonloppua!

Jenni (Ei varmistettu)

Me oltiin isänpäiväillallisella Patronassa ja tilattiin tasting menu, niin palvelu oli kyllä loistavaa, eikä jouduttu pahemmin odottelemaan + oli kyllä ihan älyttömän hyvää ruokaa! Kannattaa mennä ja pöytävaraus kannattaa tehdä ainakin viikonloppuillalle. Ja Mikko kesti näin kauan kiittää tuosta Patrona-vinkistä! ;)
Hyvää alkanutta uutta vuotta ja kiitti inspiroivasta blogista!

Mikko – Private Blend

Ajattelinkin, että olet varmasti tuolla. No höh, olisi ollut hauskaa, että olisitte nähneet!

Minttu (Ei varmistettu) http://go4itvol2.indiedays.com/

Ooo, niin tyylikkäinä ootte olleet! Välillä kyllä niin harmittaa, että suurin osa kaikista hauskoista Suomi-häppeningeistä menee ohi. Mutta ilmoittele ihmeessä, jos oot tulossa Tukholmaan, olisi niin kiva nähdä! :)

Mikko – Private Blend

Ai niin teillä oli myös joskus se pitkä odotus, höh höh.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.