Turo

Eilen esiteltiin 1938 perustetun perinteisen pukumerkin Turo Tailorin uusi ilme, merkki on päivitetty isosti aina logosta myymäläkonseptiin.

Pukujen suunnittelusta vastaa edelleen Anssi Tuupainen, mutta uusi ilme näkyy myös syksyn mallistossa. Tuupainen on palkittu muun muassa Kultainen Vaatepuu -palkinnolla.

Raikkaan ja pelkistetyn uuden myymäläilmeen on suunnitellut designtoimisto Poiat. Nyt vaatteet nousevat aivan erilailla esille ja tässä on pyritty showroom-tyyliseen lopputulokseen.


Merkiltä löytyy edelleen klassisia huippumateriaaleista tehtyjä pukuja.

Turolla on nyt myös uusi logo, jonka on toteuttanut Ahonen & Lamberg -suunnittelutoimisto. Tailor sana on myös jätetty pois ja kiteytetty Turoksi.

Nuorekas Red Label löytyy edelleen mallistosta ja sen tunnistaa punaisesta logosta.

Hienostuneita yksityiskohtia

Tässäkin klassisessa takissa on pisteenä i:n päälle hieno kaareva sauma.

Mahtavaa, että suomalainen vaatemerkki on päivitetty näin hienosti, valmiina myös kansainvälisille lavoille. Turolle tulee syksyn aikana oma uutta konseptia vastaava myymälä Helsingin keskustaan ja myös Sokos-tavarataloihin tulee aivan uudet shopit. Tuolloin aukeaa myös merkin oma verkkokauppa.

Kommentit

Mimmu+ (Ei varmistettu)

Moikka! Tämä ei nyt liity Turoon, mutta ajattelin kysyä sulta, koska sulla on niin erinomainen maku - vuosipäivä lähestyy, ja poikaystävälle pitäisi löytää joku kiva lahja. Hän on välillä tuskaillut puuttuvaa avaimenperäänsä, joten ajattelin, löytyisikö sulta vinkkejä mistä löytyisi tyylikkäitä avaimenperiä? Helsingistä lähinnä, miksei nettikaupoistakin jos toimittavat suhteellisen pikaisesti :) Kiitos hurjasti jos ehdit auttaa!

Mikko – Private Blend

Aah, no kiitos :)

Jos haluaa jotain luksusta, niin Vuittoinilla ja Mulberryllä on ainakin kivoja avaimenperiä. Myös Bossin uudessa liikkeessä voisi olla jotain asusteita.

Matches Fashionissa on juuri nyt ilmaiset toimituskulut. Siellä on aika hyvä valikoima esim. avaimenperiä, korttikoteloita, kelloja, kalvosinnappeja, rannekoruja… http://www.matchesfashion.com/intl/mens/shop/accessories?sort=&noOfRecordsPerPage=240&q=

Mikonkullassa näytti olleen jotakin poistuvia Guccin miesten koruja edullisemmin.

Miksei jokin uusi tuoksukin voisi olla kiva, molemmille 

Tai liput keikalle tai matsiin?

Toivottavasti auttoi edes vähän :) Ja onnea!

Mimmu´+ (Ei varmistettu)

Mahtavaa, auttoi paljonkin! Tosi kiva löytö tuo verkkokauppa, siellähän on vaikka mitä - upeita kalvosinnappeja jne!

Tosi hyviä muitakin ideoita, kiitos niistä, ja kiitokset onnitteluista! :)

Mikko – Private Blend

Mahtavaa, jos näistä vinkeistä oli apua! Ja jos lahja ei miellytä, niin voit syyttää kätevästi minua ;)
Joo Matches on kiva, sieltä löytyy myös uusia merkkejä, jotka ovat COS:in hinnoissa.
 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.