Tyylikkäästi matkaan ja muistutus Galleria Esplanadin lahjakortin arvonnasta

Ensi viikolla onkin tiedossa pieni tauko ja piipahdus Lontoossa, mutta ennen sitä on ollut vaikka mitä tehtävää... Miten sitä tuntuu, että ennen lyhyttäkin lomaa edessä on aina pieni maraton, vai onko se vain kiinni omasta asennoitumisestani? Pitää saada töissä kaikki juoksevat asiat ja pienet rästihommat purkkiin, pakata, siivota, suunnitella, järjestää Maddyn hoito... Silitän yleensä vielä viimeisiä vaatteita puolenyön jälkeen, vaikka lähtö kentälle on yleensä jo aikaisin seuraavana aamuna... Pieni burn-out ennen lomaa, mutta ehkä se ei ole niin vakavaa ;)

Teemaan sopien tässä vähän haaveita astetta paremmasta matkalaukusta. Vuittonin mallit ovat aikalailla klassikoita, mutta ihan noin vain en niitä kyllä ruumaan laittaisi. Nämä ovatkin ilmeisesti tarkoitus kuljettaa enemminkin yksityiskoneella kuin esim. Norwegianin backage dropin kautta :). Vuitton on tehnytkin tyylikkäästä matkustamisesta oman taiteenlajinsa, kurkkaa vinkit täältä.

Trolley voisi olla järkevämpi sijoitus, siinä listan kärkeen minulla nousisi Pradan saffiano-versio. Se on tyylikäs ja varmasti kestävä. Tässä kuitenkin myös muita vaihtoehtoja.


The Art of packing/Louisvuitton.com
Prada.com
Balenciaga.com
Gucci.com
Dolcegabbana.com
Rimowa.com
Ensi viikolla tulee siis muutama ajastettu postaus, mutta ennen reissua on myös aika arpoa Galleria Esplanadin 150 euron lahjakortin voittaja. Ehdit osallistua arvontaan vielä tämän päivän ajan tästä!

Kommentit

Nonna (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00955527068744036424

Louis Vuittonin matkapakaasit ovat kyllä upeita ja tyylikkäitä! Nykyään matkalle lähtöä edeltää isompi tai suurempi stressi, mutta onneksi sitten kun kotiovi painuu kiinni, stressi kaikkoaa ja matka voi alkaa. Oikein mukavaa matkan odotusta, Lontooseen olisi kyllä ihana taas lähteä. Se on ehdottomasti yksi suosikkikaupungeistani.

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

No joo, kyllä käärisin nuo myös tiukasti, mutta missä vaiheessa niistä sitten ehtii nauttimaan... Siinä välissä, kun purkaa laukun ja siirtää sen kaappiin? ;) Rentoa sunnuntaita!

Anonymous (Ei varmistettu)

Kyllä tuollainen LV tai Prada kelpaisi..mutta on Rimowakin hieno ja ehkä hieman realistisempi ;-) Ja niin tuttu tunne tuo matkaa edeltävä järjestelystressi. Mahtavaa reissua!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Ja tuo Rimowa on varmasti ehdottomasti myös käytännöllisin - kestävä ja kevyt. Kiitos, kiitos - siihen nyt on vielä vähän aikaa :)

Katja (Ei varmistettu)

Kiitos Helsinki vinkkeistä. :) Laitaan sulle viestiin uudesta instagrami osoiteesta.

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Joo, kyllä nuo matkalaukut kelpaisivat :)
Niinpä, tuo on ihana tunne! Kiitos, Lontoo toimii kyllä aina - se on niin helppo!

Mapsi (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/07156146443748376866

Onpas hienoja, mutta kyllä noiden LV laukkujen kanssa pitäis olla se oma yksityiskone...
Näin Lontoon Heathrown kentällä vähän tuon Rimowan tyylisen CK:laukun...sinne se jäi mutta oli, ah, niin kaunis. Itseasiassa mielestäni filsumman ja elegantimman näköinen kuin rimowa.
Mun on tenhyt mieli jotain sellaista semi-kokoista laukkua romowan tyyliin, kun aika paljon teen työni puitteissa 1-3pv reissuja. Vielä mennyt sellaisella laukulla, joka on aina kiiru viedä hotellihuoneeseen, hih! Mutta hyvät laukut on aika hintavia, ja aina vaan on ollut järkevämpiä tai tärkeämpiä hankintoja edellä....
Kivaa viikonloppua ja aivan mahtavaa Lontoon reissua!!!

Beany (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/09421840053472089742

Mä näin Phuketin kentällä pariskunnan jolla oli noita Vuittonin matka-arkkuja muutama. Ihan olivat kustomoituja nimikirjaimin niin oletan niiden olleen aitoja - vaikka Thaimaassa oltiin (ja pariskunta oli kyllä vimpan päälle posh muutenkin). Anyway, ne vei arkkunsa siihen kelmutuslaitteeseen jolla ne suojattiin niin hyvin ettei läpi näkynyt monogrammista edes häivähdystä. Ilmeisesti se on tapa matkustaa Vuittonin matka-arkun kanssa jos ei ole varaa privaattikoneeseen! :) Ei sillä, vähän surkuhupaista katseltavaa se oli kun pari tonnin (?) laukkuja kääritään elmukelmuun.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.