Uusi laukku?!

Tein jopa yhden uuden hankinnan Aasian reissulta! On näköjään laukkujen ostaminen vaihtunut matkoihin... Tai ei ole tullut vastaan mitään uutta laukkua, joka olisi pakko saada. Kumma juttu... ;) Aasiassa eurooppalaiset merkit ovat tosiaan kalliimpia, joten niitä ei juuri kannata ostella. Issey Miyaken Bao Bao pop up -liikkeessä sattui olemaan jokin etu päällä, joten päädyin sitten lopulta ostamaan tämän laukun. Sitä näkyi paljon Hongkongin katukuvassa ja jotenkin se syöpyi verkkokalvoille.
Ajattelin kerrankin myös vähän käytännöllisyyttä, että tästä saisi kätevän varalaukun juuri matkoille. Kassi ei paina mitään ja se menee vaikka matkalaukun päälle ihan litteänä. Säädettävät hihnat ovat myös harvinaisen kätevät. Tuon saa joko kannettua kädessä tai sitten heitettyä olalle. Tämä pääsikin testaukseen Pori Jazzeilla, jossa sain napattua siitä samalla kuvat asukuvasessiossa.
Ja laukku palveli erinomaisesti. Ei tarvinnut miettiä sataako keikalla tai ei haitannut laske sitä maahan ja sinne mahtui myös kaikki tarpeellinen.

Laukun juttu on tuo graafisuus ja pienet palat, jotka on kiinnitetty verkkokankaaseen. Näiden avulla laukku muuttaa helposti muotoaan. Sitä voi pitää ihan suorana tai sitten tote-mallina, jolloin palat tuovat siihen hauskaa kolmiulotteisuutta.

Laukun pohja on verkkokangasta, jossa on kiinni nuo palat.

 

Hauska malli! Muistan nähneeni näitä lehdissä, kun Annikki Karvisen liikkeen yhteyteen tuli sarjaa myyntiin, eli Suomessa löytyy joitakin malleja sieltä. Värivariaatioita ja eri malleja löytyy kyllä.

Kommentit

Ohituskaistalla

Todella hieno! 5/5

Mikko – Private Blend

Eikö ole? Hyvää suunnittelua!

Hetti
Hettinen

Ihan tajuttoman rouhea laukku, mäkin haluun ;D

Mikko – Private Blend

Hauskan erilainen ja silti aika yksinkertainen. Kannattaa katsoa Net-a-Porterista tai käydä siellä Annikki Karvisella katsomassa, mitä löytyy.

Mun korkeissa koroissa (Ei varmistettu) http://munkorkeissakoroissa.blogspot.fi/

Vau, tosi hieno laukku, siinä on jotain uutta särmää :) Ja vaikuttaa myös erittäin käytännölliseltä!

Mikko – Private Blend

Kirjaimellisesti, kulmia. :) On kyllä oikein hyvä käytössä, tuonne mahtuu vaikka mitä, ei tarvitse miettiä sateita tai roiskeita. Ja tuo myös muuttuu kivasti käytössä ja eri tilanteissa.

annaandandyathome

Tosi hieno!

Mikko – Private Blend

Kiitos :) Tämä oli hyvä hankinta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.