Uusi Out of the Dark -sisustusliike

Kävin kurkistamassa Eerikinkadulle tuleen uuden Out of the Dark -sisustusliikkeen tyylikästä ja mielenkiintoista valikoimaa. Liike sijaitsee samassa tilassa jossa oli ennen mainio Helsinki 10. OOT-DRKin Valikoimasta löytyy muun muassa Fatboyn, Normann Copenhagenin, Jidelén, New Worksin, Decoden ja Plumen tuotteita. Tuotteita voi käydä tutkimassa ja tilata myös OOT/DRK-verkkokaupan puolelta.

Valoisasta liiketilasta löytyy huonekaluja, valaisimia, astioita ja sisustusesineitä. Jos etsin jotakin hieman erilaista kotiin kannattaa käydä täällä.

Out of the Dark -myymälä löytyy tutusta porttikongista, jossa oli ennen Helsinki 10 -liike.

Normann Copenhagenin tuotteet on hyvin edustettuina täällä.

Seletin sisustusesineitä

Fatboyn ja New Waven huonekaluja

En ole ennen nähnyt Dieselin hauskoja työkaluaterimia tai rouheampia astioita, sopii hyvin lahjaksi johonkin poikamiesboxiin.

Tyylikäs kuivausteline citykotiin.

Kaunis (!) tarjoiluvaunu

Pientä kivaa joululahjaksi

Kannattaa poiketa, uusia liikkeitä ei ole koskaan liikaa.

Kommentit

Ihan mahtavia nuo apinavalaisimet!

Mikko – Private Blend

Hauskat ja ainakin erilaiset! Tuolla on kyllä kivan raikas valikoima.

Kerttu / Modernisti Kodikas (Ei varmistettu) http://divaaniblogit.fi/modernistikodikas/

Kiitos vinkistä Mikko! Pian on Helsingin reissu tulossa, joten ilo käydä tutustumassa tähän kauppaan :)

Mikko – Private Blend

Happy to help :) Kannattaa käydä kurkistamassa! 

anonn111 (Ei varmistettu)

Vaikuttaa ihan hauskalta, pitänee joskus vierailla.. En tiennytkään, että Helsinki10 on lopettanut. Nopealla googletuksella ilmeisesti jo aikaa sitten..
Onko Helsingissä enää juuri mitään (miesten)merkkivaatteita myyviä liikkeitä? Fere siistimpään pukeutumiseen ja Della Margassa jotakin idän asiakkaille? Tämä suht.uusi 2CCM, jossa en ole vielä käynyt, mutta veikkaan, että aika nopeaa sulkee ovensa, koska miten asiakkaat edes tietää tuon olemassa olosta? Ei mitään mainoksia, some:ssakaan ei juuri löydy mitään tietoa liikkeestä ja liikkeen nimikin sellainen mikä ei jää mieleen..

Mikko – Private Blend

Kiva kauppa kyllä! Ja hauskaa, että on vähän erilaista tavaraa. Joo Helsinki10 tosiaan lopetti, höh höh. Ei oikein ole.., Sauma ja Solo tuohon pukugenreen. Toki Samuji, My o My Men, COS ja Beam tarjoavat kivaa valikoimaa miehille. Ja nettikaupoista Mr Porter ja Matches. Ja 2CCM, niin .. se on vähän erilainen konsepti, lähinnä kai kiinalaisille turisteille... 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.