Uusi suosikkinaamio, Glamglow

  Olen kaipaillut hetken uutta mutanaamiota ja Tibsi muistutti onneksi Glamglow-naamioista. Niinpä hankin Supermud Clearing Treatment -naamion testattavaksi. Iloinen yllätys oli, että sitä sai myös Suomesta ihan Stockmannilta. Olin ihan varma, että pitää odottaa seuraavaan reissuun hankinnan kanssa. Naamio lupaa poistaa epäpuhtauksia, supistaa ihohuokosia ja ehkäistä bakteeritulehduksia, jos niille on alttiutta. Mutanaamioissa on mukana muun muassa lakritsia, kamomillaa, eukalyptuksen lehtiä, salisyyli- ja maitohappoja. Sarjaan kuuluu myös alkuperäinen Youthmud Tinglexfoliate -naamio, joka on äänestetty maailman parhaaksi. Se lupaa antaa '3 päivän hehkun' kirkastaen ihoa sekä hauska Brightmud-silmänympärysnaamio täsmähoitona tummalle, turvonneelle tai kuivalle silmänympärysiholle. Lisää infoa koko sarjasta löytyy täältä. Testailin jo mutanaamioita ja olin kyllä tyytyväinen. Naamio puhdisti ihoa hyvin ja teki ihosta heti eloisamman. Rakastan mutanaamioiden kevyttä pistelyä – sen oikein tuntee, kuinka epäpuhtaudet imeytyvät huokosista. Täydellinen naamio, jos haluaa 'valmistautua' johonkin menoon tai juhlistukseen.

Kommentit

Minna (Ei varmistettu)

Itse kokeilin tuota samaa naamiota sen suuren hypen innostamana muutama kuukausi sitten. Oli mielestäni ihan ok tuote, mutta sellaista wau-effektiä itse en kokenut mitä odotin.

Mikko – Private Blend

Ok, itse hieroin ja pesin tuon aika varovasti pois, kun ensimmäisellä kerralla naama virkistyi sen verran tuosta – ainakin lähti veri kiertämään ja tuli väriä naamaan :)

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

En yhtään muista missä maassa kävin mutahoidossa ja se oli kyllä tosi ihanaa. Olin ihan kääreihin sidottuna ja se lämpö !!!
ja iho tuntui ihanalle. Menin tämän jälkeen ostamaan mutanaamiota Suomeen palattuani ja sama korkkaamaton purkki edelleen odottaa käyttäjäänsä. En uskalla katsoa milloin menee ( tai meni ) vanhaksi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.