Uusia elämyksiä

 

Otimme tavoitteeksi ystävien kanssa tehdä joka viikko jotakin uutta tai sellaista, mitä ei tule niin usein tehtyä. Käydä uudessa paikassa syömässä, keilaamassa, uudessa näyttelyssä tms.
Keskiviikkona suuntasimme On The Rocksiin katsomaan Stand Up -showta. Siinä oli jo kaksi uutta elämystä kerralla.
Kaksituntisessa esityksessä lavalla vieraili noin kymmenen koomikkoa. Ihan kaikki läpät eivät uponneet ja tuo vastasi aikalailla käsitystä, joka minulla on ollut stand upista. Mutta ihan hauska kokemus ja kiva nähdä, miten ihmiset esiintyvät ja koomikot siirtyvät jutusta toiseen tai reagoivat tilanteisiin. Onko sinulla millaisia kokemuksia Stand Up -esityksistä? Tai vinkkejä, mikä on kiva ravintola, näyttely, esitys tai elämys, jossa kannattaisi käydä?

 Kuva/rocks.fi

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Standup on kyllä vaikea laji. Sitä saattaa myös olla semi-kiusallinen katsoa, joten en oikeastaan välitä siitä. Mutta uusien elämyksien kerääminen on tavoiteltava asia!

Mikko – Private Blend

No se on, joten ei voi oikein arvostella esityksiä - eikä ehkä tarvitsekaan, se on ihan oma maailmansa!

Mikko – Private Blend

Kiitos suosituksista! Olen myös saanut kuvan, että heidän tyyli voisi sopia omaan makuun. Pitää ehdottomasti mennä katsomaan heitäkin.
Tuo näyttely on ehdottomasti listalla. Meidän piti mennä jo tällä viikolla, mutta se oli vain tiistaina myöhempään auki. Tulevalla viikolla varmasti tuonne.

KristinaS (Ei varmistettu)

Stand-upissa tyylejä on suunnilleen yhtä monia kuin esiintyjiä: toisten ohjelmistot naurattaa aina, toisten esityksiä katsoessa tulee kiusaantunut olo. Joten itse valitsen usein stand-up-show't sen mukaan kuka esiintyy ja kenen jutut ovat hyväksi havaittuja (vaikka toki samalla aina tulee jokunen uusikin tuttavuus vastaan). Omia suosikkejani ovat mm. Andre Wikström, Lotta Backlund ja Ismo Leikola. Jos haluat käydä joskus uudemman kerran katsomassa stand-upia, niin esim. noiden koomikoiden show't kannattaa käydä testaamassa, josko ne osuisivat omaan makuun.

Muista mielenkiintoisista elämyksistä tuli mieleen Designmuseossa menossa oleva Henrik Vibskovin näyttely, oletko ehtinyt käydä jo sen katsomassa? Se on omalla to-do-listallani ja toivottavasti ehdin pian sinne. Ainakin ennakkomainonnan perusteella kuulostaa mielenkiintoiselta!

Mikko – Private Blend

Ok, höh – no mutta pitää varmasti antaa mahdollisuus ja mennä kokemaan ainakin kerran.

KristinaS (Ei varmistettu)

Olisi kivaa lukea mitä tykkäät tuosta Designmuseon näyttelystä! Oma vierailuni näyttelyyn menee varmaan työkiireiden takia vasta muutaman viikon päähän.

Toinen mielenkiintoinen näyttely voisi olla pian päättyvä Ateneumin Rafael Wardi-näyttely. En ole säännöllinen taidenäyttelyissä vierailja, mutta osuin muutama vuosi sitten Wardin näyttelyyn toisessa museossa, ja erityisesti hänen taulujensa värit tekivät minuun suuren vaikutuksen. Joten uskoisin että Ateneumin näyttelykin voisi olla varsin hieno kokemus.

Pauska (Ei varmistettu)

Sami Hedbergiä olimme katsomassa Sibeliustalossa enkä mene toisten. Muutama hyvä vitsi ja sitten loppuaika ihan surkeaa esitystä. En suosittele.

Mikko – Private Blend

Laitan varmasti tuosta postausta. Toivottavasti ehdin tällä viikolla sinne.
Ja kiitos myös tuosta Wardin näyttelyvinkistä, kuulostaa hyvältä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.