Uusia Nespresso-makuja ja muistutus arvonnasta

*Yhteistyössä Nespresson kanssa* Nespresso-arvontaan on tullut vastaukseksi paljon erilaisia suosikkimakuja ja moni on halunnut testata Granc Cru -mauista ehdottomasti Variations-kokoelmaa Vaniliota, Caramelitoa ja Ciocattinoa. Ne ovat ehdottomasti myös suosikkejani tummien vaihteoehtojen rinnalla. Tilasinkin hetki sitten uuden satsin kahveja, kun varsinkin nämä maut ehtivät jo loppua.

Sain myös juuri maistettavaksi kahta uusinta valikoimiin pysyvästi tullutta makua Dharkania ja Kazaaria, jotka ovat molemmat hyvin tummia ja intensiivisiä. Dharkan on paahdettu pitkään miedolla lämmöllä ja siinä on pehmeät aromit ja häivähdys kaakaota. Kazaar taas on vahva ja siinä maistuu ripaus pippuria. Molemmat ovat paahtoasteen kärkipäässä 11 ja 12.

Nykyisin espressoista, lateista ja cappuccinoista on tullut ihana arjen ylellisyys. Työpäivän jälkeen on kiva laittaa latte tai nautiskella sellaisesta rauhassa näin viikonloppuaamuna. Olen ihastunut myös soijamaidon käyttöön, se tuo taas aivan uuden maun kahveihin. Kannattaa kokeilla tai pyytää kahvilasta vaikka lattea tuosta!

Testailu on ollut tosiaan sen verran aktiivista, että jouduin jo tilaamaan uuden setin kahveja. Se kävikin tosi näppärästi Nespresso-applikaation kautta ja kahvit tulivat postiin parissa päivässä tilauksesta, kätevää!

 Sinulla on siis vielä huomiseen sunnuntaihin 22.9. klo 23.59 saakka aikaa osallistua arvontaan ja voittaa oma Nespresso-kahvikone! 

Rentouttavaa ja nautinnollista viikonloppua!

Kommentit

mika savolainen (Ei varmistettu)

kaikki mauat vaikuttaisivat kokeilemisen arvoisilta

Elisa Bloigu (Ei varmistettu)

Paulig Parisien! OK

myyrä (Ei varmistettu)

Caramelitoa voisin kokeilla.

Nespresso Savoyssa (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2013/11/15/nespresso-savoyssa/

[…] olleet tummemmat paahdot Roma, Arpeggio, Dharkan ja Kazaar olivat toki jo ennestään tuttuja, mutta oli kiva kuulla hieman enemmän näistä. Nyt pääsi myös testaamaan rinnakkain eri […]

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.