#uuttaluksusta

Vaikka sataa ja on aika kalseaa, löytyy iloa silti kummasti. Tässä todisteita kännykällä napattuna.

Huomasin jo aiemmin ilokseni, että Pappagallo on tuonut jäätelökojun keskelle Helsinkiä, Stockmannia vastapäätä Mannerheimintien ja Pohjoisesplanadin kulmaan. Ja nyt mennessäni siitä ohi se oli auki – pakkohan siitä oli ottaa jäätelöpallot, kun sitä kerrankin saa! Satoi lunta tai ei. Tässä riittää maisteltavaa koko kesäksi. Omat suosikit ovat ennestään laku ja jogurtti. Ei tarvitse jonotella siis Frappuccinoja vastapäätä – tiedän mistä haen herkkuja Espalle tai Ruttikseen. Tuolla käy myös kätevästi kortti.

Nautin puun alla sateenvarjo kainalossa laku ja vihreästä tee -palloista katsellen Espan vilinää.

She's a fan – myös Maddy sai vähän tätä harvinaista herkkua.

Poikkesin samalla lenkillä muun muassa Collagessa, jossa on muuten myös ale. Siellä on muun muassa hienoja Guccin bambulaukkuja tarjolla.. (Zara oli myös virittänyt myymälän alekuntoon, alkaa varmastikin huomenna.) Huomasin ihan yllättäen, että valikoimiin on hiipinyt myös Alexander McQueenin – hauskaa! Sain myös kuulla, että liikkeeseen tulee pian uutena merkkinä Tom Ford. Ei paha.

Heroine-laukkuja

McQueenin bucket bag

"Rakkaudesta elämään ja jäätelöön (ja laukkuihin)!"

Kommentit

Miia (Ei varmistettu) http://www.helchic.blogspot.fi

Pakko saada bucket bag! :) Olen jo vuosia haaveillut mallista, mutta en osaa päättää merkkiä. Vintage LV Monogram -kuosilla olisi ihana. Samoin Wangin bucket bag (Rocco?). Aina on mielessä joku laukku...

Mikko – Private Blend

No nyt niitä on ainakin hyvin saatavilla, kaikilta merkeiltä! Ja onhan se Mansur Gavriel upea ja yksi onnistuneimmista malleista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.