Vieraita

Oli meidän vuoro laittaa kavereille ruokaa, joten viime sunnuntai meni siivotessa ja kokkaillessa. Hauskaa kyllä valmitella välillä itsekin jotain kotona. Tulee astioillekin käyttöä :)

Pääruokana oli lohta, mutta nappasin alkupalat ja lisukkeen Richard McCormickin Pariisi-kirjasta.

Oli pakko testata vuohenjuusto-mustikkaleipiä, ja ne toimivat kyllä! Myös Coco testaili näitä.

En ollut aiemmin tehnyt uunibataatteja, mutta ne tuntuivat istuvan hyvin lisukkeeksi. Myös herne-vuohenjuustojogurtti oli pakko testata.

Käytän 'juhla-astiastona' Iittalan Aikaa, joka ilahduttaa minua joka kerta.

Tällaisia mustikka-vuohenjuustoleivistä tuli. Minttu maustoi mustikkasalsaa ja sitruuna raikasti juustotahnaa.

Pelasin varmanpäälle ja tarjosin lempilohtani, jonka päälle tulee piparjuuritahna.

Herne-vuohenjuustojogurtti-lisuke toi ihanaa väriä pöytään ja toimii varmasti monessa muussakin annoksessa. Hyvä tuttavuus!

Bellinghamin valkoviini oli hyvä valinta, heidän chenin blanc -viini on suosikkini

Olin jo päättänyt, mitä jälkiruoaksi on tarjolla ennen kuin olin miettinyt edes pääruokia. Luumupiirakka toimii aina ja sopii toki erinomaisesti syksyyn. Reseptin olen poiminut ihan Yhteishyvästä ja se on kulkenut mukana kymmenen vuotta.

Jälkiruoan kanssa ja vajutteluun, Nespresson uusinta Palermo-espressoa.

Kiitos vielä vieraille!

Share

Kommentit

Onpa todella hyvännäköistä tuo luumupiirakka! Myös nuo siniset juomalasit miellyttävät silmää. :)

Mikko – Private Blend

Se on kyllä hyvää, ja helppo! Nuo koboltinsiniset Kartiot ovat kyllä suosikkini, hieno väri.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hienoa!! Mihin nroon voi soittaa cateringpalvelua:)?

T. Maija

Mikko – Private Blend

:) Uusia haasteita! 

Ava12 (Ei varmistettu)

Todella houkutteleva menu ja kattaus. Ten points!

Mikko – Private Blend

Kiitos :) Hauskaa, että maistui ruudun sillekin puolelle!

Riitta (masutoaitemu) (Ei varmistettu) http://www.masutoaitemu.wordpress.com

Oih, ihanan kuuloinen menu! Onko piparjuurikuorrutteen resepti kinuttavissa..? :-D

Mikko – Private Blend

Olen siis vain laittanut crème fraichea ja raastanut mukaan ihan runsaalla kädellä piparjuurta. Suolan olen laittanut lohen päälle, niin en ole lisännyt sitä tähän.

Riitta (masutoaitemu) (Ei varmistettu) http://www.masutoaitemu.wordpress.com

Kiitos! Kuulostaa ehdottomasti testaamisen arvoiselta.

Mikko – Private Blend

Piparjuurikastikkeet ovat nin hyviä!

Kommentoi