Vinkkejä Amsterdamiin?

Suunnitelmissa olisi piipahtaa nyt syksyllä viikonloppureissulla Amsterdamissa, jossa en ole koskaan vielä käynyt vaihtolentoja lukuun ottamatta.
Hassua, se on kuitenkin niin lähellä ja varmasti oikein kiva kaupunki. Kyllähän noita löytyy: Wien, Budapest, Praha... Kaikki niin lähellä.

Odotan ainakin kanavia, ruokapaikkoja ja kahviloita, Van Gogh -museo?

Kuvat/AOP

Saa siis laittaa vinkkejä, mitä Amsterdamissa kannattaa tehdä: missä käydä, hyviä ravintoloita, kivoja alueita...

Kommentit

Laura Sahiluoto (Ei varmistettu) http://laruras.blogspot.com/

Ihanat kuvat. Tekisi mieli itsekin kayda Amsterdamissa

Mikko – Private Blend

Joo näyttää lupaavalta! On kyllä jäänyt itseltäkin aiemmin jostain ihmeen syystä väliin.

oon itssekin kuullu amsterdamista niin paljon hyvää, että hinku sinne on kova!! hauskaa matkaaa :)

Mikko – Private Blend

Kiitos :) Kiva päästä näkemään tuo!

Anna-Katri (Ei varmistettu) http://anna.fi/adalminas-secret/

Oi, Amsterdam on yksi suosikkejani Euroopassa! <3 Suosittelen ehdottomasti kanaaliristeilyä kynttilänvalossa, järjestetään siis pimeän tultua ja pöytään sai turisti-illallisen sijaan juustovalikoiman ja viiniä. :) Ja ne ostoskadut varmaan tiedätkin... ;)

Mikko – Private Blend

Hauska kuulla, can't wait! Ja kiitos vinkeistä! Joo huomasinkin, että siellä on jotain kivaa kaupparintamallakin ;)

Tanja- (Ei varmistettu)

Kannattaa ehdottomasti käydä van Gogh museossa. Ne taulut on vaan upeita ja vielä upeampia kun ne näkee kolmiulotteisena. Sillä niitä ne on. Suosittelen myös kanavaristeilyä. Keskustassa oli myös kivat kukkamarkkinat. Ja punaisten lyhtyjen alue on sekin nähtävyys kaikessa raadollisuudessaan. Mulla ainakin vahvistui ajatus, että ihmisillä ei ole tasa-arvoiset mahdollisuudet elämässä. Tosin kai senkin voi todeta ilman vierailua.... Mutta Amsterdam on ihana kaupunki, jossa nähtävää riittää. Jo pelkkä asuntolaivojen ja polkupyörien katseleminen on kivaa.

Mikko – Private Blend

Joo tuo museo oli kyllä listalla, pitää käydä! Joo, nämä tulivat itsellekin ensimmäisenä mieleen. Odotan kyllä, että näkee nuo kanavat!

Oscari (Ei varmistettu)

Mikko hyvä, ehdottomasti Tanjan neuvon mukaisesti van Gogh-museo pitää kokea, ei siis vain nähdä vaan syvällisesti kokea. Siinä naapurissa on Rijksmuseum, jossa Rembrandtit ovat pääosassa, vaan on siellä paljon muutakin koettavaa. Hyvää ja mielenkiintoista matkaa!

Mikko – Private Blend

Kiitos, nyt pitää raivata ehkä taiteellekin tilaa :)

Titta K. (Ei varmistettu) Http://kotivuori.blogspot.fi

Suosittelen käppäilyä alueilla De Pijp ja Jordaan. Bijenkorfin yläkerran kahvilan tuorepuristettu mehu (ja leivät), Maoz Falafel, Singelin varren kuppilat, Concerto Records, The Property of... -liike (ja kuppi kahvia siellä), Foam, kukkatori + siinä kukkatorin varrella oleva indonesialainen ravintola, De Nieuwe Anita. Onhan noita paikkoja vaikka mitä. Joskus pitäisi kait koota tuonne blogiin kootut parhaat.

Mikko – Private Blend

Ihan mahtavia vinkkejä, kiitos! Olen kuulut hyvää juuri Jordaanin alueesta. Ja unohdinkin tosiaan laittaa, että indonesialaista pitää syödä tuolla! Tee ihmeessä kooste!

apsu (Ei varmistettu)

Amsterdamissa on laukkumuseo;)!

Mikko – Private Blend

Heh, miten en voi tiettää tästä!

Tickler (Ei varmistettu)

Oih, ihana Dam!
Käsilaukkumuseo oli itselle pettymys, vaikka näyttää Tripadvisorin mukaan olevan kovinkin suosittu. Sinä ehkä "ammattilaisena" saisit siitä enemmän irti. http://tassenmuseum.nl/en/
Yksi parhaista illallista missään oli vappuna Johanneksessa. Mutta pöytävaraus on ehdoton! http://www.restaurantjohannes.nl/

Mikko – Private Blend

Heh, kiitos. En ehkä voi olla käymättä tuolla ilman, että uskottavuus kärsii... Kiitos vinkistä, vaikuttaa erinomaiselta!

Mathias (Ei varmistettu) http://mathiask.com

Nämä vinkit kuulen itsekin mielelläni. Olen menossa tänä vuonna toistamiseen Amsterdamiin, mutta molemmat ovat pikaisia päivän parin visiittejä, koska matkustamme Amsterdamista eteenpäin hoitamaan asioita.

Mikko – Private Blend

Ok, no emme mekään ole tuolla kuin vain viikonlopun, mutta toivottavasti siitä saa edes jonkinlaisen tuntuman. Ainakin on helppo palata uudestaan!

Nekkutyttoe (Ei varmistettu)

Ihan siinä Van Gogh -museon lähellä on hyvä ostoskatu, Pieter Cornelisz Hoofstraat josta löytyy kaikki huippumerkkien myymälät Chanelista Tiffanyyn. Ja shoppailun jälkeen voi napata vaikka eväät mukaan ja mennä rentoutumaan viereiseen Vondelparkiin. Kävin pari vuotta sitten ja meidän hotelli oli tuossa Vondelparkin laidalla, tuli hyödynnettyä alueen leipomoita kun sääkin suosi piknikiä :)

Mikko – Private Blend

Kuulostaa kivalta lauantailta ;) Ja hyvä vinkki hotellin sijainnista!

Katje (Ei varmistettu)

Ehdottomasti Jordaan, alueena tosi kiva!
Itse olen tykannyt kayda myos De Bakkerswinkeleissa (http://www.debakkerswinkel.nl/), useita sijainteja, skonsseja ja kaikkea muita herkkuja, nam!

Mikko – Private Blend

Tuolla pitää kyllä käydä!
Ja nam, herkullinen vinkki - kiitos.

MirjaJ (Ei varmistettu)

Jos et ole vielä varannut hotellia, suosittelen Conservatoriumia, http://www.conservatoriumhotel.com/
Sijainti, rakennus, palvelu ja hotellin ravintolat ovat todella hyvät.

Mikko – Private Blend

Ooh, mahtava suositus - kiitos! Näyttää ihanalta!

Pikkuserkku (Ei varmistettu)

Ehkä vähän sitä karumpaa puolta, mutta suosittelen käyntiä Anne Frankin talossa. Sieltä ei kuivin silmin tulla ulos... Ja museon puodista voi ostaa Anne Frankin päiväkirjat kaikilla kielillä, myös suomeksi.

Mikko – Private Blend

Tuo on kyllä yksi paikka listalla. Jos vain ei ole hurjaa jonoa.
 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.