Year of Friendships

Saimme viikolla hauskan viestin ja läjän kutsuja tälle vuodelle ystäväpariskunnalta, joiden upeissa Haikon häissäkin olimme viime kesänä. Kalenterissa on nyt brunsseja, piknikkejä, rapujuhlat, jopa jo uuden vuoden vastaanottokin, you name it... He ovatkin lanseeranneet uuden käsitteen, Year of Friendships ;) Tämä tehopari muistuttaa samalla siitä, että pitäisi itsekin kutsua ihmisiä kylään ja järjestää tapaamisia aktiivisemmin.

Viikot menevät kuitenkin usein mm. töiden merkeissä liiankin nopeasti, joten jos kavereiden tai perheen näkemisistä ei pidä kiinni, saattaa tapaamisiin tulla yllättäen pitkäkin väli. Tämä kuulostaa varmasti monelle ajoittain tutulta. Nyt on siis ainakin nämä juhlat ja näkemiset valmiiksi sovittuina, mahtavaa tekemistä hyvien ystävien kanssa.
Kuvat/Weheartit.com
Aihe sopii muutenkin hyvin tähän päivään, sillä tapasimme aamupäivällä toisen puoliskon opiskeluystäviä runsaan brunssin merkeissä. Tällä kertaa testissä oli legendaarinen Dylan Arabiassa. Pöytä oli varattu jo pari viikkoa aikaisemmin, mikä oli hyvä, koska paikka oli tietenkin aivan täynnä. Hassua, että emme ole vielä käyneet tuolla aikaisemmin.

Tila muistuttaa ehkä hieman kouluruokalaa, eli ei ehkä mikään viihtyisin, mutta ruoat ovat sitäkin paremmat ja buffet runsas. Itse en ainakaan jaksanut syödä edes lämmintä ruokaa tai perinteistä leipäpuolta, kun salaatti/alkupalapöydässä olleet 15 erilaista salaattia täyttivät jo liikaakin. Nam!
Brunssi kustansi 17 euroa ja kattauksia on sunnuntaisin kaksi, klo 11:30 ja 14, eli aamutorkkujatkin ehtivät mukaan.

Sijainti on myös oiva syy käydä ruokailun jälkeen vieressä Iittalan/Arabian tehtaanmyymälällä :)Näyttävä ja värikäs jälkkäripöytä

Kommentit

BagMiss (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05635119984296139680

Ompas ihanaa saada kutsuja jo noin hyvissä ajoin! (Itse tulin kipeäksi tällä viikolla ja missasin kahdet mahtavat juhlat, kyllä harmitti vietävästi!! Nyt vaan pitää alkaa odotella kutsuja uusiin juhliin, tai itse alkaa järjestää niitä.) Hih!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Älä muuta sano! Ja tuo on kyllä totta - onneksi side ei katkea vaikka ei hetkeen näkisikään!

Anonymous (Ei varmistettu)

Tuo on kyllä niin totta, arjen ja muun ns. kiireen keskellä pitäisi muistaa ne tärkeimmät, kuten ystävät. Onneksi voi luottaa ettei ne sieltä mihinkään katoa, vaikka hetkeen ei näkisikään:)

Elisa (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/11430222910989602059

Voi ihana ajatus tuo Ystävyyden Vuosi! :) Mua itseä harmittaa, kun olen menettänyt tässä lähiaikoina parhaan ystäväni ehkä lopullisesti. Asia on sinällään surullinen, kun kumpikaan meistä ei tätä "eroa" olisi halunnut mutta noh... Olosuhteiden pakosta näin :/

Pitääkin muistaa pitää hyvää huolta muista ystävistä ja järjestää kaikkia kivoja juttuja. Tänäänkin oli niin hubaa, kun olin muuttamassa yhtä kaveria kamoineen uuteen asuntoon ja lopuksi saunottiin :)

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

No joo, tuo on hyvin ennakoitua! Harmi, että olet ollut kipeänä - toivottavasti vointi on jo parempi!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Se on ihan totta - tuntuu, että aina on maanantai ja sitten taas perjantai.
Oi, kiitos muistamisesta, koitan keksiä tähän vastauksia :)

Nonna (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00955527068744036424

Voi, toi kuullostaa niin tutulta. Arki haukkaa kaiken ajan, ja viikot vierivät välillä niin nopeasti. Blogissani on sinulle tunnustus :)

Syysmatka Madridiin | Private Blend (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2013/09/13/syysmatka-madridiin/

[...] Ensinnäkin kaupunki on ennestään kokematta – suuntana siis Madrid! Lisäksi lähdemme Year of Friendships -hengessä vähän isommalla ystäväporukalla. Hauskaa kokea tällainenkin [...]

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.