Ladataan...

Kävimme eilen kahvilla anoppilassa, jossa tulee käytyä aivan liian harvoin. Sinne on aina hauska mennä myös siksi, että pöytä notkuu jos jonkinlaista herkkua. Tuolla on mielestäni niin kodikasta, että paikka kutsuu melkein jäämään yöksi. Niinpä nappasin muidenkin iloksi muutaman makupalan sisustuksesta. Jokaisella esineellä on oma tarinansa, oli se sitten pitkään harkittu ostos tai edullinen löytö kirpparilta.

Eteisen laatikoston asetelma
Vierashuoneen yksityiskohtia

 
Jouluntunnelmaa - kuusen koristelussa oli tänä vuonna painava sana perheen pienimmillä ;)
Tutun näköinen lamppu,  Yki Nummen Modern Art. Tuikkutelineet Design House Stockholmilta.
Lempikohtani olohuoneessa

Tällä kertaa herkuteltiin raparperipiirakalla - tietenkin vaniljakastikkeen kanssa.
Kay Bojesenin vuonna 1934 sunnittelema puinen koira muistuttaa suuresti lahjansaajan omaa mäyräkoiraa.
Jos tämä antamani joululahja on päässyt paraatipaikalle olohuoneeseen, niin eikö asiat ole silloin
hyvin? ;)

Ja vielä kerran mahtavaa ja kuplivaa vuodenvaihdetta ja kaikkea parasta vuodelle 2013!

Ladataan...

Ladataan...

Näin vuoden lopulla on mielenkiintoista katsoa, mitkä ovat olleet kuluneen vuoden suosituimpia postauksia. Tässä siis Muistijälkiä-summaus näin toteutettuna.

Ja sitten käänteisessä järjestyksessä luetuimpien postausten Top 10 -lista, jännittävää.

10. I Heart NY

9. Indiedays Inspiration -juhlat

8. Punottu klassikko laukkukokoelmaan

7. Kymmenen lempiasiaani

6. Lahjaksi Bottegaa

5. Kiehl's-arvonta

4. Vuosipäivä 21.12.12

3. Gucci shop-in-shop Stockmannille?

2. Collage the Shopin avajaiset - luksusta Helsinkiin

 1. Luetuin juttu, Kurkistus kotiin

Tämä summaa kivasti menneen vuoden tapahtumia ja kertoo samalla myös lukijoista :) Uutiset, hankinnat ja henkilökohtaisemmat postaukset siis mitä ilmeisemmin kiinnostavat eniten, vai mitä?

Tämä onkin hyvä paikka kiittää ennen kaikkea teitä kuluneesta vuodesta. Postausten tekeminen olisi aika orpoa, jos kukaan ei niitä lukisi tai parhaimmillaan ilahtuisi, inspiroituisi ja jakaisi omia ajatuksiaan komenttiboxiin.

Kiitos siis, että olet mukana jakamassa arjen ja juhlan kanssani! Saa myös laittaa rakentavaa palautetta tai postausideoita myös vuodelle 2013!

Ladataan...

Ladataan...

Vihjasin edellisessä postauksessa, että hankin itselleni vähän yllättäenkin joululahjan. Olimme menossa aatonaattona laulamaan joululauluja Tuomiokirkkoon ja kuljimme Luxbagin ohi. Huomasin heti, että uusi Célinen toimitus oli saapunut. Niinpä pistäydyin kirkon jälkeen myymälässä katsomassa, mitä sinne oli tullut.
Merkin laukuissa ei ole miehille liiaksi vaihtoehtoja, joten ikkunassa vilkuttanut Cabas-malli on harvinainen poikkeus. Olen ihaillut vetoketjullisia versioita jo tovin. Perusmalli on oikein kiva ja kevyt kesällä, mutta käytössä se on ollut ehkä vähän turhan löysä, joten kulmissa olevat vetoketjut ja laskokset tuovat kummasti tukea malliin. 
Célinen haaste on rajallisen saatavuuden lisäksi myös loputtomat värivaihtoehdot. Itselleni ainakin tulee helposti mieleen, mitä jos tulee vielä hienompi yhdistelmä? No tämän klassisen mustavalkoisen kohdalla ei sitä tarvinnut miettiä.Kun tällainen täydellinen mallin löytyy, ei sitä voi oikein päästää käsistä. Niinpä päätin, että tämä saa olla palkinto itselleni jouluksi :)


Tämä versio tuntuu itsestäni hauskimmalta ja niin olen laukkua nyt käyttänyt.

Tässä laukun siluetti, kun vetoketjut ovat kokonaan auki.

Laskoksesta löytyy valkoista nahkaa. Hyvin suojassa :) 

Ladataan...

Pages