Ladataan...

Ilmojen viilennyttyä ja aamujen ollessa jo ihanan kirpeitä on taas kiva ottaa paksummat huivit esille ja kääriytyä niihin. Tässä yksi lempihuiveistani, joka on ollut kovassa käytössä jo vuosia. Missonin raidat sykähdyttävät minua edelleen ja talon materiaalit ovat todella laadukkaita sekä kestäviä. Näiden seikkojen ja helpon yhdistettävyyden takia tämä ehkä on noussut yhdeksi suosikeistani. Mieltä lämmittää myös se, että löysin tämän Nykistä Century 21 -myymälästä tosi hyvään hintaan :)Toinen hieman paksumpi suosikkini, jota voi jo kohta käyttää on tämä

Ladataan...

Ladataan...


Oho, tajusin eilen, että nyt on tullut hetki siirtyä talviaikaan - tulipa se nopeasti, vastahan kesä muuttui syksyksi! Vai olenkohan ainoa, jonka tämä tosiaan yllätti..
Nyt meneekin hetki kääntää kellot oikeaan aikaan. Tässä teemaan sopien yksi hauska Versacen rannekello, joka on ehkä vähän sporttisempi, mitä yleensä käytän. Löysin tämän jo muutama vuosi sitten Lontoosta Harrodsilta ja se on kyllä palvellut hyvin. Ehdotonta plussaa mahtavasta boxista, jossa kello tuli!

Ladataan...

Ladataan...

Perjantai-iltana järjestetty Gloria Blog Awards 2012 oli mukava päätös viikolle.  Tämä nyt jatkaa vielä tätä tapahtuma- teemaa, pahoittelut siitä, mutta mukana myös hyviä blogivinkkejä viikonlopun lukemiseksi :) 
Viilentyneenä iltana oli tosiaan hauskaa suunnata Kalasataman Pannuhalliin nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta. Ensimmäistä kertaa järjestetyssä tapahtumassa juhlistettiin tietenkin mahtavia blogeja sekä palkittiin muutama seuraavissa kategorioissa.
Voittajat olivat:
Kaunein sisustusblogiWeekday carnival
Paras sisustublogiParolan asema
Lukijoiden valitsemat sisustusblogit top 31. Kotipalapeli2. Valkoinen Harmaja3. Sisustusmania
Kaunein ruokablogiVatsasekaisin kilinkolin
Paras ruokablogiChez Jasu
Lukijoiden valitsemat ruokablogit top 31. Kinuskikissa2. Kauhaa ja rakkautta3. Chocochili 
 Käykää siis kurkkaamassa näitä tunnustuksen ehdottomasti ansainneita inspiroivia blogeja ja onnittelut myös kaikille ehdolla olleille!
Tapasin illassa myös kauniin Sofién sekä tyylikkään Adalminan. Tällaisissa tilaisuuksissa on juuri parasta tavata muita bloggareita kasvotusten! 
Ihana Pipsa Hurmerinta juonsi illan
Illan tarjoiluista vastasi Antto Melasniemi
Juhlapaikkana toimi Pannuhalli
Tässä versioni coctailasusta, joka oli vähän rennompi otto aiempaan tummaan pukuun.

Puvun takki/Lanvin for H&M, housut/Turo Tailor Red Label, paita/Lagerfeld, kiiltonahkakengät/Bianco, vyö/McQueen
Tuoksu/Tom Ford Black Orchid
Tässä vielä tarkemmat kuvat McQueenin vyöstä sekä Lanvinin rintaneulasta. 

Ladataan...

Pages