Ladataan...

Vietimme eilen iltaa Boulevard Socialissa. Tuolla ei olekaan tullut aiemmin käytyä (pelkästään pöydän saaminen sopivalle illalle on ollut hankalaa), joten oli oikein hauskaa viimein testata paikka juhlien samalla synttäreitäni. Konseptihan on sama kuin Farangissa ja Gaijinissa, jonka makumatkasta kirjoittelin aiemmin. 
Luonnollisesti päädyimme siis hyväksi havaittuun maistelumenuseen, joista Menu Bulevard kuulosti houkuttelevammalta.
Näissä ravintoloissa on myös aivan mahtavat drinkit, joten niistä on kiva nauttia alkuun.


Pääsimme maistelemaan Välimeren pohjoisalueen makujen inspiroimana muun muassa, vihersimpukoita, mintulla maustettuja lampaankyljyksiä, humusta ja turskaa sahramirisoton kera. Marokon, Tunisian ja Libanonin keittiöistä puolestaan kerätyt maut olivat oikein mukavaa ja raikasta vaihtelua lautasella. Muuten konsepti ja palvelu olivat takuuvarmaa tasoa - eivät petä koskaan!

Marmorihärkä tartar ja myös kauniit konseptiin sopivat astiat.
Talon versio lammaskebabista, humuksesta ja pitaleivästä 

Tilasimme baklavan lisäksi myös kehuttua talon itsetehtyä softista - päivän makuna oli onneksi Earl Grey :)Tässä vielä muutama tunnelmakuva illan lopulta.

Ladataan...

Ladataan...

Kuva/oystermag.com
Mediassa kiersi muutama päivä sitten sinnikäs huhu, että muotitalo Givenchy vastaisi seuraavasta yhteistyömallistosta H&M:lle. Merkki kuitenkin kielsi uutisen nopeasti, vaikka ajatus olisikin erittäin kutkuttava.
Oli niin tai näin, olisi kiva, että muitakaan ensi vuoden yhteistyömallistoja ei tulisi niin usein, jotta koko idea ei vesittyisi totaalisesti. Nytkin Maison Martin Margielan malliston vaatteita taisi olla Briteissä alerekissä puoleen hintaan jo viikon päästä näyttävästä lanseerauksesta, erikoista. Minkä talon haluaisit suunnittelevan seuraavan malliston H&M:lle? Vai onko näitä nähty jo tarpeeksi?

Mutta jäädään odottamaan uutisia. Nyt lähden juhlistamaan synttäreitäni Boulevard Socialiin. Kivaa iltaa, hauskaa kun tuli viimein hieman luntakin!

Ladataan...

Ladataan...

Minulta on pariin otteeseen pyydetty sisustuspostauksia ja kyselty myös joissakin kuvissa näkyneestä Tapiovaaran Trienna-pöydästä. Tuntuu, että kotoa ei riitä kovinkaan paljoa kiinnostavaa jaettavaa, mutta toki nämä kuvat kertovat paljon allekirjoittaneesta, joten ehkä ne ovat jossain määrin paikallaan.
 Sopivan sohvapöydän löytäminen veikin hieman aikaa. Olisin nimittäin halunnut hieman isomman, jossa olisi ollut myös säilytystilaa, mutta se olisi tukkinut liikaa olohuonetta. Siispä pähkäilyjen jälkeen päädyimme tähän. Pöytä on kivan siro ja sitä on helppo liikutella. 

Tässä hieman pimeäksi jäänyt kuva sohvantauspöytänä toimivana lipastona.Se on hyvä paikka sijoittaa kirjoja, jotka eivät enää mahdu hyllyyn :)

Viimeisessä kuvassa uusin päivitys kotiin, ostimme Antibesin reissulta muistoksi pari julistetta, jotka sain viimein kehystettyä ja jopa seinälle. Vaikka olemme asuneet jo kaksi vuotta nykyisessä kodissa, ovat taulut vielä jääneet etsimään paikkojaan. Mutta kyllä se siitä, hiljaa hyvää tulee.
 

Ladataan...

Pages