Ladataan...


Nyt kevät on virallisesti täällä, kun juhlitaan jo vappua. Hurjan nopeasti on alkuvuosi mennytkin, hui! Kohta on juhannus... Illalla suunnitelmissa on piipahtaa parinkin eri ystävän luona skoolaamassa keväälle, nauttimasta hyvästä ruoasta ja seurasta. Hauskaa myös vähän laittautua juhlan kunniaksi. En hirveästi fanita miesten perusjuhlapukeutumista (puku, kauluspaita, kravatti), koska se yhdistelmä on niin tylsän tavallinen. Jätän mieluummin kravatin kotiin, etiketin niin salliessa, ja koristelen pikkutakin liepeen vaikka tällaisella rintaneulalla. Teeman mukaan tuota voisi kai nimittää vappukukaksi, vaikka tämä ei kyllä tuekaan tärkeää lastensuojelutyötä, toisin kuin se oikea, Suomen vanhin hyväntekeväisyysmerkki.
Vappuunkin liittyvä värikkyys on ollut voitokasta myös maailmalla. Suomalainen suunnittelijatrio Siiri Raasakka, Tiia Siren ja Elina Laitinen voittivat pääpalkinnon miestenmallistollaan viikonloppuna järjestetyssä Hyères International Festival of Fashion and Photography 2012 -kilpailussa. Tuomaristossa istui mm. Yohji Yamoto ja i-D-lehden perustaja Terry Jones. Lue lisää värikkäästä kokoelmasta tästä. Mahtavaa, onnea tytöille!
Aurinkoista, kuplivaa ja tyylikästä vappua!

Ladataan...

Ladataan...

 


 
Minuun jäi nähtävästi 80-90-luvulla vallinneesta logomaniasta jonkinlainen pysyvä jälki, mikä aiheuttaa edelleenkin kiintymystä tiettyihin printteihin. Heikkouteni ovat varsinkin Fendin ja vintage-Dior:in logokuosit. Fendiltä on ollut haastavaa löytää kivaa laukkua, koska niin monessa miesten mallissa kanvaasi on vahakankaan tyyppistä, ja se ei minua ihan saa syttymään. Kun sitten löysin tämän hieman erilaisen portfolion klassisella Lagerfeldin suunnittelemalla Fun Furs -logolla, pitihän se tietenkin hankkia.

Portfoliota voi käyttää asiakirjasalkkuna, mutta se toimii myös yksistään ns. clutchina. Se tuo hauskaa klassista särmää lookiin ja kuosi saa sydämen hypähtämään joka kerta, olkoonkin että se on tosiaan hieman kliseinen ;)

Ladataan...

Ladataan...

Sain ystävältäni aiemmin lahjakortin Uudenmaankadulla sijaitsevaan söpöön Fleuriste-kahvilaan ja sen jälkeen olenkin käynyt usein nauttimassa tästä ihanasta paikasta. Paikan omistaja on asunut vuosia Ranskassa ja tämä välittyykin heti kahvilan tunnelmassa ja sisustuksessa. Erinomaisen kahvin lisäksi sieltä saa kakkuja, salaatteja sekä hienon brunssin viikonloppuisin.

Tilan perältä löytyy myös kukkakauppa, josta samainen ystäväni käy nykyään aina hakemassa kukat kotiin. Hän haluaa nimittäin tukea Helsingin pienempiä kivijalkaputiikkeja, hieno periaate!
Jos olet onnekas, saat seuraa myös omistajan lupsakasta labradorinnoutajasta, joka nauttii usein päiväunia putiikin perällä. Suosittelen!


Ladataan...

Pages