Ladataan...

Löysin PurseBlogista mainion koosteen Célinen talven 2012 laukkumalleista, joissa on mukana tervetulleita uutuuksia. Tässä koottuna kiinnostavimpia malleja, mitäs pidätte?
Cabasin vetskarit tuovat tukea ja ovat hauska yksityiskohta
Talven väripaletti
Tämä on hieno uutuus! 

Toinen onnistunut clutch
Cabasin 'katkaistu' versio. Näköjään sisustaa on tuettu, hyvä niin.

Ladataan...

Ladataan...

Kävin tänään lounaalla Ravintola Katsomossa, jonka puitteet ovat vertaansa vailla. Paikka sijaitsee teatteri Savoyn yhteydessä Kasarmikadulla. Kun huomasin, että listalla oli vielä paistettuja muikkuja ja varhaisperunoita, niin ei tarvinnut kahteen kertaan miettiä, minne sitä menisi. Buffasta löytyy yleensä aina kaikille jotakin ja tila on sen verran iso, että paikankin saaminen käy yleensä vaivatta. Kannattaa kokeilla!

Hain samalla Akateemisesta juuri ilmestyneen SSAW-lehden, joka liittyy World Design Capital -vuoteen. Lehti esittelee laajasti suomalaisen muodin uusia tuulia ja tekijöitä. Julkaisun toteutuksesta saa kiittää perustajia Timo Ilolaa (AD) ja Salli Raestetta sekä päätoimittaja Anna-Kaari Hakkaraista. Muodista vastaa Tuomas Laitinen ja kuvista mm. Chris Vidal Tenomaa. Mukana tekemisessä on ollut vakuuttava määrä myös muita suomalaisia huipputoimittajia, kuvaajia ja stylistejä.

Nopealla silmäyksellä lehdestä löytyy upeiden kuvien lisäksi myös artikkeleita ilmiöistä ja suunnittelijoiden haastatteluita. Ensimmäisenä luen ehdottomasti Nina Riccillä asusteita suunnittelevan Juha Marttilan haastattelun. Onnittelut tekijöille hienosta työstä ja edelläkävijyydestä!

 
Yhdessä kuvasarjassa mukana upea Suvi Koponen
Mukana myös mm. britti-Voguelle työskennelleen stylisti Tiina Laakkosen haastattelu

Lehdessä on myös miesten editorialeja  

Ladataan...

Ladataan...

Nyt loman jälkeen edessä To Do -listan päivitys ja kalenterin täyttö menoilla ja työtehtävillä. Löysin nyt käytössä olevan kalenterini aikoinaan Bulevardin jo toimintansa lopettaneesta ViaMonteNapoleone-myymälästä. Se hemmotteli meitä hyvällä valikoimalla (Pradan lisäksi mm. Céline, Dior, Lanvin, Givenchy) ja varsinkin alennuksien aikaan mahtavilla löydöillä. Niiden veroisia bongaa harvoin edes ulkomaan reissuilla.
Vähän närästää, kun kulkee nykyään samoissa tiloissa toimivan Bulevard Furnituren ohi - mihin ongelmiin ViaMonteNapoleonin tarina ikinä päättyikään, toi muutaman vuoden aikana se paljon iloa tänne Helsinkiin arjen keskelle. Toisaalta viimeisen päivän myymälän tyhjennys (kaikki puoleen hintaan!) lievitti tätä eroahdistusta hieman ;)

Ladataan...

Pages