Ladataan...Alkukesä on mennyt hujauksessa ja nyt ollaankin sitten jo kesälomassa. Eilen oli viimeinen työpäivä ja nyt tiedossa on heinäkuu lomailua. Miten lomalle siirtyminen onkin aina sellainen kokonaisvaltainen elämys, että viimeiset päivät ovat aina aika puristus työlistan purkamiseksi. No, nyt se on kahlattu taas läpi.

Minulla ei ole mitään sovittuja juttuja tai reissuja tiedossa lomalla. Aion vain nauttia, puistoilla, käydä torilla ja mökkeillä. Suomen kesäkaupungeissakin, etenkin Turussa, pitää myös ehdottomasti vierailla! Pitäisi keksiä jotain muitakin kesäretkipaikkoja. Ehdotuksia tai vinkkejä mitä ehdottomasti pitäisi kokea?

Mutta sitä ennen on nyt tiedossa mahtava viikonloppu, kun olemme suuntaamassa häihin Porvooseen. Ihana nähdä parhaita ystäviä ja juhlia heidän kanssaan toisten onnenpäivää. Yövymme siellä ja jatkamme juhlintaa vielä sunnuntaina samppanjabrussilla, mahtavaa!

Ihanaa viikonloppua!

Ladataan...

Ladataan...

Sain pyynnön listata mielestäni hyviä nettikauppoja ja kokemuksiani niistä. Hauska idea, kiitos vain ehdotuksesta! Tässä siis koottuna suosikkejani, ehkä hieman kevyesti esitettynä. Vaikka sovittaminen tuottaa ongelmia, on nettikaupoissa omat ilonsa. Saa mielellään korjata ja lisätä mukaan myös omia kokemuksia!


Matches on ehdoton ykkönen. Valikoima on mainio ja nettisivut erittäin selkeät. Plussaa omasta lehdestä sekä hienoista laatikoista, joissa tuotteet tulevat. Ainoa miinus, että palautus itseasiassa taitaa maksaa - en ole näköjään palauttanut koskaan tuonne, kun en tiennyt asiasta.. ;)

Tätä voisi kutsua kaikkien nettikauppojen Äidiksi. Tosi pro-toimintaa ja valikoima on huippu! Olen tilaillut usein aleista vöitä ja huiveja.

Mahtavaa, että miehille on ihan oma nettikauppa! NAP:in pikkuveli Mr Porter on kätevä, mutta ehkä hieman kalliimpi ja valikoima ei ole mikään laajin, vaikka huippumerkkejä löytyykin. Plussaa videoklipeistä, joissa mallit esittelevät vaatteita, sekä Matchesin tavoin omasta lehdestä. Toimituksena voi valita pika- (pari päivää) tai normaalitoimituksen (max. 5 päivää). 

Brownsin valikoima on ihan ok, vaikkakin se on mennyt mielestäni huonommaksi ja tavaraa ei oikein liiku. Muista Lontoossa käydessä Brownsin omat myymälät mm. Sloane Streetillä.

Luisan valikoima on mahtava ja toimituskuluja ei ole, tämä on poikkeus verrattuna melkein kaikkiin muihin nettikauppoihin. Plussaa Firenze4Ever-tapahtumasta. Ainoa miinus on vain -30% aleissa, kun taas esimerkiksi Mr Porterissa suurin osa aleista on heti puoleen hintaan.

Monen bloggarin suosikki. Valikoima ihan jees, mutta mielestäni joka toinen tuote on aina loppu. Täältä löytyy kyllä laukuista uusimpia malleja ja aleja kannattaa pitää aina silmällä.
Kannattaa muistaa myös merkkien omat nettikaupat - suurimmat talot ovat laajentaneet toimitukset myös Suomeen!

Tässä vielä muutama kauppa, jotka kannattaa pitää mielessä.
Antoniolista olen muutamankin kerran tehnyt oivallisia laukkulöytöjä, joita ei ole tarvinnut katua. Yooxia ylistetään aina halvoista löydöistä, mutta nettisivut ja valikot ovat niin sekavat, että ne vievät selailuilon. Oudosti kuvatut vaatteet eivät myöskään lisää ostoinnostusta. Farfetchistä löytyy kivoja juttuja, mutta palautus olisi pitänyt ainakin aiemmin hoitaa itse, joten tilaukset jäivät tekemättä.

AntonioliYooxAsosFarfetchShopstyleThe CornerThe Outnet

Mrs HForzieri Maria LuisaColette ja Montaigne Market

Ladataan...

Ladataan...


Hih, miesten tuotteet pitää esitellä karskisti, joten mennään sitten sillä.
Sain joskus testerin tästä Kiehl'sin Facial Fuel -sarjan kuorinnasta ja jäin heti koukkuun. Kunnon rakeet vaikuttavat tehokkaasti ja kofeiini sekä menthol virkistävät ihoa heti. Lopputuloksena on narskuvan pehmeä iho.
Myyjä vinkasi, että myös monet naiset ovat tykästyneet tähän, sillä se on tarpeeksi tehokas.
Olen näköjään tykästynyt oikein kunnolla merkin naamioihin, ainakin Kiehl's-postausten määrästä päätellen ;) Kuulostaako tutulta?

Ladataan...

Pages