Ladataan...

Sain jo kauan sitten ihanalta Norpalta mahtavana vaihteluna sisustusaiheisen haasteen. Olen jäänyt odottamaan, että paikat olisivat tip top (onko tämä edes mahdollista) ja olisin vielä kotonakin päivänvalon aikaan, jotta saisin edes jotenkin julkaisukelpoisia kuvia napattua. Tässä nyt enemmän tai vähemmän onnistuneita otoksia.

Sisustusaiheita minulla täällä blogin puolella on harvemmin, joten siksi tämä on myös mukavaa vaihtelua.
Kovin paljoa ei nyt ole esiteltävää, koska se on aika kompakti kaupunkikoti. Asuntoa etsiessämme kaksi vuotta sitten pistimmekin ykköskriteeriksi sijainnin ja jouduimme 'uhraamaan' kaksi huonetta vaihdossa.

Haasteessa kuuluu siis poimia viisi (tässä kuusi) seikkaa omasta kodista/sisutuksesta, jotka ovat juuri nyt tärkeitä tai kestosuosikkeja. Muuttoon liittyneen sekasorron jälkeen tavarat löysivät nopeasti omille paikoilleen ja sisustus on pysynyt siitä saakka melko samana. Lisää tavaraa ei ole oikeastaan hankittu, koska edellistenkin mahduttamisessa oli haastetta.

Toinen haaste (minulle) oli yhteenmuuttamisessa se, että en saanutkaan enää aivan vapaasti päättää kaikesta - rankkaa ;) Mutta aika kivuttomasti yhteiset sisutusratkaisut löytyivät. Ainoa keskustelun aihe on välillä se, että toinen rakastaa minimalistista 'asutaan-askeettisesti-sisustusta' ja minä taas pidän enemmän runsaudesta - hamsterina tuota tavaraa tuppaa välillä kertymään...

Tässä siis kevyesti ryhmiteltynä oman sisustuksen elementtejä ja oman kodin ilonaiheita. Ja samalla ensimmäistä kertaa kattavampi kurkistus meille. Hui. Tervetuloa :)
1. Työpiste
Tämä söpö nurkkaus on aktiivisessa käytössä blogatessa ja asioita hoitaessa. Toinen puolisko on taas käyttänyt tätä sitäkin aktiivisemmin 6-vuotisten opintojensa aikana. Urakka päättyy viimein nyt keväällä.
Tapiovaaran Domus-tuoli on pelastettu romukasasta ja kunnostettu uudenveroiseksi
Tämä ruutu oli pitkään tuttu profiilikuvasta. Kehyksissä Efva Attlingin piirtämä omakuva.  
2. Tasot
Rakastan tasoja ja asetelmia niiden päällä.
Muotikirjat osana sisustusta, tilan puutteessa :)
Toinen lokero hänen/toinen minun - tasapainossa :)
Tuttu taso laukkukuvista?
Halusin ehdottomasti sängynpäädyn taakse tason yöpöytien sijasta
3. Valaisimet
Iloitsinkin juuri uusimmasta valaisinlöydöstä, mutta tässä vielä lisää muita. Ylempänäkin tosin vilahti muutama jo... Aktiivisemmassa käytössä ovat tasojen valot. Kattovaloja käytetään harvemmin, koska niissä on aika raju valo.
Modern Art tasolla sohvan takana
Susanna Elon Fly on päätynyt eteiseen
Keittiössä taas Normann Copenhagen 69
Tässä samalla katsaus keittiöön..
Rakastan kaasuliettä!
4. "Taulut"
Taulut ovat etsineet pisimpään paikkaa ja moni odottaa vielä varastossa.
Matkamuistoja
Kurkistus samalla eteiseen
Vaatehuoneen puolelta Kaj Stenvallin työ
Toisen puoliskon ja itsenikin lapsuuden muistoja. Ja nämä sopivat myös paikalleen vaatehuoneessa - aarrekammio
5. Asetelmat
Kuten ylempänä mainitsinkin, on tasoille ja ikkunalaudoille kiva koota asetelmia...vaikka toinen ei näistä "turhista tavaroista" aina niin välitäkään.
Näkymä ikkunalaudalta. Ja ei, en ole ruuvannut tuota katukylttiä itse pois, pitkä tarina - älkää kysykö ;)

Myös kylpyhuone on saanut osansa
Samalla kurkistus kylpyhuoneeseen.

6. Harrastukset osana sisustusta
Muotilehdet, vaatteet ja asusteet ovat toki tavaroista niitä rakkaimpia, joten niitä näkyy vähän siellä täällä. Tässä muutama tarkennus.
Lehtiä on ihana lukea ja niitä onkin kertynyt vähän joka paikkaan. 
Hyllyt väärällään kirjoja, kirjaimellisesti

Ja sokerina pohjalla kurkistus vaatehuoneeseen. Sille suotakoon vielä myöhemmin vaikka oma postaus. Nykyisen asunnon yksi tärkeimmistä kriteereistä olikin, että tilaa vaatteille yms. tulisi olla tarpeeksi..vaikka ei se siltä aina tunnu nytkään.

Muutama ekstra
Aiemmassa postauksessa nähty olohuone
Kukat piristävät aina kotia

Share
Ladataan...

Ladataan...

Eksyin selailemaan Cartierin sivuja etsiessäni yhtä juttua ja jäin samalla katsomaan merkin kelloja. Perustaja Louis Cartierin ansiosta rannekellot yleistyivät, kun hän suunnitteli sellaisen lentäjä-ystävälleen Alberto Santos-Dumont'ille vuonna 1904. Tämä valitti, että lentäessä taskukellon kaivaminen on hankalaa ja rannekello oli ratkaisu tähän.
Tässä muutama hieno malli, jotka kelpaisivat hyvin minunkin ranteeseeni. Eivät ehkä ominta perustyyliäni, mutta edustavat klassista Cartieria. Sittemmin talo on laajentanut muillekin osa-alueille legendaarisista koruista mm. laukkuihin.

Santos-Dumont
Tank Solo nahkarannekkeella
Tank Solo metallisena
Ballon Bleu De Cartier
Alkuperäinen syy, jota sivuilta aloin etsimään oli LOVE-sormus. LOVE-bracelet on varmasti tutumpi ja monen ihailema, mutta tuo sormuksen olemassaolo oli ainakin minulle uutta ja vaarallista tietoa.
Versio pitäisi ehkä olla platinaa, jotta se kestäisi paremmin kuin pehmeä valkokulta. Pitää ehkä käydä katsomassa mallia livenä seuraavan kerran, kun punaisien markiisien alle pääsee...

Kaikki kuvat/Cartier.com
Jotkut ottavat Cartierin rannekorut melkein kuntoilun kannalta Instagramin ihmeellisessä maailmassa...
Nähtävästi ilo on mahtavampi kuusinkertaisena.
Kuva lainattu Intagram.com/uncloseandstylish

Share
Ladataan...

Ladataan...

Sain jo aiemmin muutamalta lukijalta pyynnön laittaa runsas viikko sitten ilmestyneestä Turun Sanomien jutusta jotakin tänne bloginkin puolelle, kun kyseistä lehteä esim. Helsingistä oli todella vaikea saada. Nähtävästi sain asian aikaiseksi tosin hieman viiveellä.

Tässä siis muutama enemmän tai vähemmän hyvä kuva vielä tuosta jutusta, niiden laatu sanomalehdestä napattuna on tosiaan hieman kyseenalaista. Ehkä ihan kiva 'arkistoida' se tänne bloginkin puolelle, jonne se oikeastaan kuuluukin. Ja hei, samalla tulee pitkästä aikaa asukuvaa, vieläpä ihan ammattikuvaajan ottamana! ;)

Takki/Zara, housut/Turo Tailor Red Label, laukku/Bottega Veneta, lasit/Bottega Veneta, hanskat/Prada,huivi/Prada, tuoksu/Tom Ford Black Orchid
Mainion jutun kirjoitti siis Sari Miettinen ja kuvat lehteen on ottanut Jori Liimatainen. Siinä haastateltiin myös luksusbränditutkija Linda Turustadesignisto-merkkilaukkulainaamon Katriina Kerttula-Hiippavuorta sekä Anni Hirvelää, jonka blogin ilokseni löysin jutun kautta.
Share
Ladataan...

Pages