Ladataan...

Vaikka Strindbergin remontista on jo vaikka kuinka kauan aikaa, en ole silti tullut käyneeksi toisen kerroksen ravintolassa sen valmistumisen jälkeen. Sinänsä harmi, sillä pidä paikasta kovasti. Tila on kodikas ja mukava - ikkunapöydistä on taas hauska seurata Espan vilinää. Ruoka on mutkatona ja listalta löytyy myös tutut luottoklassikot.
Käytin siis mahdollisuuden hyväksi ja menin mukaan sukulaistapaamiseen jokin aika sitten. Paikka oli tosiaan täydellinen vaihtaa kuulumisia ja syödä hyvin. Pitää jatkossa ehdottomasti käydä taas useammin - täydellinen paikka lauantailounaille!

Kodikas ja valoisa ravintolasali
Strindbergin klassikot


Itse päädyin maksaan ja jälkiruoaksi testasin uunijäätelöä kirsikoiden kera. Kumpikaan ei pettänyt odotuksia. Myös paistetut silakat näyttivät herkullisilta.

Sijaintiin ja kortteliin hyvin sopien tässä samalla muistutus synttäriarvonnasta, jossa on jaossa 150 euron arvoinen lahjakortti Galleria Esplanadiin!

Ladataan...

Ladataan...

Bongasin aiemmin mahtavan taulun, jonka kävinkin sitten heti klikkaamassa kotiin Art.comin kautta. Toimitus tuli nopeasti sekä hyvin pakattuna ja taulu on ehtinyt pyöriä jo viime viikon kotona, etsien vielä paikkansa.


Se olisi kooltaan (102 x 76 cm) ja fiilikseltään täydellinen TV-tason yläpuolelle, mutta mietin, alkaako se pidemmällä juoksulla häiritsemään TV:tä katsoessa. Sohvan päällä se taas ei olisi koko aikaa näkökentässä, mutta pelkästään sille seinälle taulu on ehkä aavistuksen liian pieni.
Omasta mielestäni se pitäisi sijoittaa oikeaan reunaan ja sen viereen voisi vielä tehdä muutamasta muusta taulusta tasapainoisen ja eheän ryhmän, mutta toinen puolisko on ehdottomasti sitä mieltä, että ei mitään muuta siihen... Eli nyt taulu on vielä ripustettuna vanhaan naulaan ja sitä voi hetken vielä testailla ja fiilistellä.

Jotenkin taulujen kiinnittäminen on ollut minulle aina se suurin kynnys. Yleensä vastassa on kiviseinä, jota pitäisi kunnolla porata ja tuntuu siltä, että haluan olla täydellisen varma paikasta ennen kuin alan 'tuhoamaan' seiniä. Ei ole helppoa ;)Kuvissa näkyy myös viikonloppuna ostamiani kukkia. Iloitsin, että perunanarsisseja oli jo saatavilla. Ne ovat niin ihania, kukat ovat kauniimmat kuin tavallisessa narsississa ja myös tuoksu on ihana. Näitä kannan kotiin pääsiäiseen saakka! Mukaan lähti myös hauskoja oksia, joista puhkesi myös valkoisia kukkia.

Muista osallistua synttäriarvontaan, jossa on jaossa 150 euron arvoinen lahjakortti Galleria Esplanadiin!


Kaunista päivää!

Ladataan...

Ladataan...

Alkuvuodesta uutisoitiin, kuinka Marc Jacobs suunnittelee Coca-Cola lightille uudet tölkit juoman 30-vuotisjuhlan kunniaksi. Tässä nyt näkymää näistä juhlatölkeistä, jotka kuvastavat 80-, 90- ja 2000-lukuja. Grafiikkaan on kuulemma koitettu tallentaa kunkin vuosikymmenen naisenergiaa. Ainakin nämä näyttävät hienoilta ja hyvin Jacobsilta! Ehkä suosikkini tähän mennessä tulleista designerpulloista!


Rakkaudesta Cokikseen...
Kuvat/Nydailynews.com
Tölkkejä tulee myyntiin myös Suomeen alkukesästä ja edellisestä JPG-mallistosta tuttuja kierrätyspulloja syksymmällä. Katso myös pilke silmäkulmassa tehty kampanjavideo.

Muotiteemaan liittyen vinkkinä Tyylitietotoimiston mahtava synttäriarvonta, jossa kolme onnekasta voittavat muuttumispäivän Kampaamo Pesulassa. Osallistumaan pääset tästä. Onnittelut samalla mahtavalle Lauralle laadukkaasta työstä ja muotiuutisten jakamisesta! Hauskaa muuten, miten monella blogilla on juuri nyt menossa synttärit!

Ladataan...

Pages