Ladataan...

Viime viikko ja viikonloppukin on mennyt tiiviisti työjutuissa, joten oli ihana tauko ja rentoutumista mennä perjantaina testaamaan Pure Bistro hyvässä seurassa. Vaikka paikasta on puhuttu paljon, en ole siellä vielä aiemmin ehtinyt käymään. En näköjään ole myöskään hetkeen jatkanut Espaa Salutorgetista eteenpäin, kun en ollut ikinä aiemmin edes nähnyt, missä ravintola sijaitsee...Tätä postausta kirjoittaessani tajusin vasta, että ravintolalla on samat omistajat (Mika Mattila & Jouni Toivanen) kuin yläkerran Michelin-tähdelläkin palkitulla Ravintola Luomolla. Pure Bistrossa suositaan lähellä kasvanutta ruokaa ja kauden tuotteita, silloin kun ne ovat juuri parhaimmillaan, nam!

Koko kuuden hengen pöytäseurueemme päätyi Bistromenuun ja valitsi kolmesta vaihtoehdosta mieluisat alku-, pää- ja jälkiruoat. Ihan kiva, että valittavana on vähän enemmän vaihtoehtoja kuin vain päivän lista. Itse päädyin seuraaviin. 

Alkuun karitsan karetta ja raikasta kurkkua & kermaviilikastiketta.

Pääruoaksi häränposkea ja possukylkeä patana - 'lihakeitto'. Oikein mureaa, mutta ehkä jokin pieni twisti jäi mauissa puuttumaan.

Vähän iski annoskateus viereisen lautasen (siis samassa pöydässä olevaan :)) tiristettyyn nieriään ja sobanuudeleihin.

Jälkiruoaksi lämmintä maitosuklaata, suolakaramellia ja jogurttijäätelöä.Tämä oli muuten yksi parhaista ravintola-jälkkäreistä, jota olen hetkeen syönyt. Kerrankin annos oli mukavan iso ja mielettömän hyvä. Pohjalla ollut suolakaramelli-kerros ei tuntunut loppuvan koskaan ja tässä tapauksessa se oli siis positiivinen asiaa.

Alla vielä pari kuvaa Helsingin kaupungin matkailusivuilta (Kuvat/Kaisa Luukannel), sitä kesää odotellessa!
Ravintolasali sisältä lounasaikaan.
Aivan mahdottoman söpö sisäpihan terassi, tänne haluan kesällä!
Muuten paikka oli mukavan rento ja palvelu todella hyvää ja symppistä. Tänne on ilo mennä uudestaankin!

Jatkoimme tuosta vielä Puttesiin lasillisille. Sisään mennessä pizzoistaan tunnetun paikan tuoksu huumasi, mutta onneksi oli kyllä jo vatsat täynnä :)
Onko muilla kokemuksia Pure Bistrosta tai esim. suunnitelmia nyt vappulounaalle?

Niin ja iloista vappua kaikille!

---
Pure Bistro

Last week was quite busy with work, so I was glad that we had a dinner reservation to Pure Bistro with some friends. I needed that break. Although the restaurant has been there for sometime, this was the first time I visited there. Food was good and the concept is fresh and easy-going - I recommend a visit! 

Ladataan...

Ladataan...

Kävin tässä yksi päivä sattumoisin Nina'silla katsomassa, olisiko siellä jotakin uutta, ja olihan siellä. Nimittäin samana päivänä oli juuri tullut mm. Christian Louboutinin kevään lähetys.Instagram ja Facebook seuraajat saivatkin jo vihiä perjantaina siitä, mitä kassista löytyy. Kiitos vaan Nina'sille mainiosta palvelusta!Mukaan lähti viimein Cris Case, jonka haaveilusta olen jo monta kertaa postaillutkin. Olen katsonut tätä mm. New Yorkissa ja Lontoossa, mutta aina se on jäänyt hyllyyn. Kuitenkin ihan hyvä, että olen nähnyt tästä eri versioita - olin ajatellut alunperin mustia piikkejä, mutta ne näyttivät aika muovisilta ja kauempaa melkein paljeteilta, joten tämä perinteisempi metallipiikki oli sopivampi etsimääni käyttöön.


Upea yksityiskohta on tietenkin tutun punainen sisus. Tämähän on tarkoitettu iPad-suojaksi, mutta luulen, että en kyllä tule kovinkaan paljon sitä sinä käyttämään. Täydellisemmin laukku menee clutchina vaikka oopperassa tai muussa iltajutussa :) Niitit tuovat myös hauskaa särmää rennompaankin asuun, pitääpä vähän testailla. Ja tuossa ovat Louboutinin elementit niin hyvin edustettuina, että tämä on pelkästään esineenä vain niin hieno! Nyt on tullut päivitettyä sen verran toivelistoja, että pieni tauko hankinnoissa on paikallaan.Loppuun vielä muistutus, mitä kautta saat uusimmat postaukset ja ehkä makupaloja niistä myös ennen kuin ne päätyvät tänne blogin puolelle. Facebookissa on nykyään mukavammin ihan omia pikkujuttuja, joten kannattaa käydä kurkkaamassa sielläkin! 
Ja Instagram löytyy nimeltä pbblog
---Louboutin love
My first item from Louboutin is this awesome Cris Case that I've been desiring for so long. I know it's for an iPad, but I prefer to use it more as a clutch. Love it! Also reminding you of the opportunity to follow me on Bloglovin, Facebook or Instagram!

Ladataan...

Ladataan...

Satuin olemaan Stockmannilla, kun Guccin koruosastolla oli paikalla kelloseppä näyttämässä kellojen työstämisen eri vaiheita. Osastolle tuodulla hauskalla Artisan corner -työpajalla juhlistetaan Guccin kellojen 40-vuotista taivalta.Kaikki tuollainen käsityötä henkivä tekeminen on kiehtovaa, vaikka se show'ta onkin ja hyvin erilaisella volyymillä näitäkin kelloja oikeasti tehdään. Mutta pointsit siitä, että Suomeen on saatu tällainen näytös. 
Pisteellä kerrottiin hieman tarkemmin, miten talolle ominaista bambua käsitellään. Ensin se liotetaan ja taivutetaan muotissa jonka jälkeen esim. kellotaulun ympärille tulevaa palaa tummennetaan liekillä, vahataan ja kiillotetaan parilla eri työvaiheella.
Jos olet siis liikkeellä keskustassa viikonloppuna, kannattaa käydä kurkkaamassa tuossa ja vaikka ihailemassa työvaiheita. Taituri on paikalla lauantaina klo 10-12 & 13-18 ja sunnuntaina 12-14 & 15-17. Viikonlopun aikana kelloihin on myös mahdollisuus saada oma kaiverrus.
Kellojen 1921-  ja Bambu -malleja
Gucci Artisan Corner
Työskentelyä
Guccin korupiste Stockmannilla.
Bambu koristaa niin laukkujen lisäksi niin kelloja kuin korujakin. ---Time for Gucci
Gucci timepiece line is celebrating its 40 year anniversary. There for an artisan of the house has come to Helsinki to demonstrate the work techniques and pieces, for example, of the iconic bamboo.

Ladataan...

Pages