Ladataan...

Ihan ensimmäiseksi ISO kiitos vielä kaikille onnitteluista :) Odotan innolla siirtoa ja on aivan mahtavaa saada noin kannustavia kommentteja. Itselle kirjoittaminen olisi aika tylsää, joten olen tosi iloinen, että saan jakaa juttuja muiden kanssa ja jaksatte vielä kommentoida ja osallistua! Kiitos siitä!

Haaveilin hetki sitten upeista laukkuhoukutuksista, nuo kaunottaret ovat edelleen listalla, mutta sitten mukaan tuli musta hevonen. Luxbag sai loppukesästä Suomeen lisää laatumerkkejä, Givenchyn ja Lanvinin. Niinhän minä menin katsomaan uutuuksia ja siellä oli vastassa upea versio Givenchyn Nightingalesta. Jonka jälkeen kävin ihailemassa sitä vähän turhankin monta kertaa...

Kotoa löytyi jo kylläkin ennestään yksi musta Nightingale weekender-koossa... Kuitenkin tämä kompaktimpi versio punaisella vuorella ja hopeisilla yksityiskohdilla oli aika houkutteleva. Toista melkein samanlaista laukkua ei nyt ole mitään järkeä ostaa, ehkä. Onneksi satuin kertomaan ystävälleni tästä 'ongelmasta' ja sivulauseessa ajatuksesta myydä tuo edellinen. Hän nosti heti heti päätään ja ilmoitti olevansa kiinnostunut.
No niinhän siinä kävi, että edellinen laukku sai uuden mainion kodin ja minä syyn hankkia päivityksen.
Olen aina ajatellut, että en halua myydä laukkujani, mutta tulipa tämäkin testattua.

Uutukainen vilahtikin jo aiemmin ihanan Katrin blogissa, mutta tässä vielä hieman tarkemmin kuvia.

Ihanat hopeiset yksityiskohdat ja pilkottava punainen vuori.

Harvemmin näkee tuota 'herhiläistä' hopeisena.

Tuttu tikkaus-yksityiskohta.

Punainen samettivuori on hauska yksityiskohta.

Ladataan...

Ladataan...

Syksyllä on ollut ilmassa erinäistä muuttoliikettä blogimaailmassa ja minullakin on ilo ilmoittaa uudesta hauskasta jutusta.

Siirryn nimittäin reilun viikon päästä Olivia-lehden Olivialehti.fi-sivun alle. Miltä se kuulostaa? Kyseessä on hauska kokeilu, sillä olen mukana vierailevana blogina joulukuuhun asti. Itse olen ainakin älyttömän innoissani tästä! Olivia on suomalaisista lehdistä ehdoton suosikkini, joten on ilo olla osana sitä.
Lehden jutut käsittelevät muotia, kosmetiikkaa, lifestyleä, ruokaa ja kulttuuria, joten aiheet ovat aika mukavasti lähellä postauksiani. Hauskaa, että mukaan kelpuutetaan myös miehiä! Ja mikäs minun on siirtyä Olivia-naisten huomaan ;)

Ja on minulla aika konkareita bloginaapureinakin, tyylikäs Strictly Style ja hurmaava Nelliinan vaatehuone.

Tämä prosessi eteni aika nopeasti, mikä onkin kiva, niin en ole joutunut pitämään tietoa kovin kauaa itselläni. Käytännössä aiheet ja postaukset pysyvät samoina, mutta blogi löytyy vain fyysisesti Olivian sivujen alta.

Laitan kyllä lähempänä varsinaisesta muuttopäivästä tietoa ja koitan tehdä ohjaukset niin, että siirtyminen menisi sinulle mahdollisimman vaivattomasti. Toivottavasti pysyt siis matkassa mukana, jee!

Syyskuussa nähdään siis tämän näköisessä sivustossa.

Tyylikästä elokuun loppua!

Ladataan...

Ladataan...

Bongasin uuden L'Oréal Paris Nutri Gold Extraordinary Oil -öljyn lehdestä ja halusin heti päästä testaamaan sitä. Tuote sisältää 8 öljyä: laventeli, rosmariini appelssini, ruusu, kamomilla, jojoba, geranium ja metsäruusu.
Tämä sekoitus lupaa kosteuttaa ja ravita ihoa. Käytöksi riittää kun lämmittää muutaman pisaran käsissä ja levittää kasvoille ennen kosteusvoidetta. Ja vaikka tämä on öljyä, ei se kuitenkaan jätä kiiltoa naamaan vaan imeytyy kyllä hyvin. Hihii, tällaiset uutuudet ovat hauskoja! Vaikka tästä tulee kyllä vähän vanha kunnon Rodin Olio Lusso -öljy mieleen, joka oli myös loistavaa.Hehkua päivään!

Ladataan...

Pages