Ladataan...

Muistan lukeneeni Clarisonicin saapumisesta Suomeen, mutta kun törmäsin osastoon Stockmannilla, niin ilo ainakin konkretisoitui. Hankin oman Clarisonic-laitteen vuosia sitten ja se on ollut käytössä päivittäin sen jälkeen. Nyt ei ole vaihtoharjojen hankkiminenkaan enää muistilistalla matkoilla.

Clarisonic-laitteet löytyvät nyt Stockmann-tavarataloista

Saatavilla on erilaisia laitteita Mia 2, Aria ja Plus. Laite lupaa puhdistaa ihon jopa kuusi kertaa tehokkaammin kuin käsin puhdistusainetta hieroen. Silti harja ei kuori tai rasita ihoa liikaa. Puhtaamman ihon lisäksi seerumit ja kosteusvoiteet imeytyvät paremmin ihoon. Ja mikä parasta, tämän kanssa voi käyttää omaa suosikkipuhdistustuotetta, oli se sitten Clinique, Lumene, Mádara...

Harjaspäitä eri tarpeisiin: kuivalle & herkälle, normaalille ja rasvoittuvalle iholle sekä myös vartalolle.

Kannattaa käydä tutustumassa laitteisiin ja pitää tämä mielessä joululahjoja ostaessa ja toivoessa. Ainakaan tätä ei löydy kovin monelta ennestään ja laitteesta on iloa jokaiseen arkipäivään. Luulen, että teini-ikäinen kummityttö tai tytär ei pahastuisi tästä paketista. Eikä toki pidä unohtaa puolisoa.

Ladataan...

Vitra osti aiemmin Aeron & Artekin ja nyt on avannut nyt liikkeen tuttuun tilaan Diana-puiston reunalle.

Myymälän valikoimaa nyt

Isamu Noguchinin kahvi-/sohvapöytä on kyllä hieno.

Klassikkohuonekalujen pienoismallit ovat myös sympaattisia.

Kaupasta löytyy myös pikkutavaraa ja vaikka tyylikkäitä lahjoja kummilapsille. Ostin itse tuon nahkaisen norsu-hiirimaton.

Missä värissä Hang it all -naulakko saisi olla?

George Nelsonin kelloja

Ikkunalaudalla näkyvä Atollo-lamppu on himotuslistalla.

Myös sitä marmoria löytyy...

Ja erilaisia sisustustyynyjä.

 Hauska uusi sisustusliike!

Ladataan...

Kävimme päivällä anopin luona syömässä. Voisiko olla leppoisampaa sunnuntaitekemistä? On hauskaa lähteä vähän liikkeelle/retkelle ja mennä kodikkaaseen kotiin valmiiseen pöytään.

Hyvin blogiuskottava mustavalkoinen kattaus ;)

Ruoaksi oli färssiä, perunoita, kastiketta ja hyvää salaattia.

Ja jälkiruoaksi omenapiirakkaa vaniljakastikkeen kera, tietenkin. Ruoan jälkeen oli ihanaa kellahtaa vähäksi aikaa sohvalle nauttimaan sunnuntain seesteisyydestä.

Bongasin eilen jo tulppaaneita, mutta en löytänyt niitä enää tänään...joten viemisiksi meni tämän vuoden Blossa, joko se on hankittu kotiin?

Oli taas pakko napata kuvia tunnelmallisista yksityiskohdista.

Kuka se siinä?

Hetkiä

Kodikasta sunnuntai-iltaa!

 

Pages