Ladataan...

Yhteistyössä Lumin kanssa Lumi pyysi minut mukaan hauskaan #LUMIstyle-haasteeseen, jossa valitsin esiteltäväksi laukkumallistosta yhden suosikeistani. Päädyin James-laukkuun sen käytännöllisyyden vuoksi. Laukussa on monta lokeroa ja taskua ja sen saa heitettyä tarvittaessa myös olalle. Myös kausiväri on erityisen hieno. Sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi Lumi-laukku tykkäämällä Lumin Facebook-sivulla kuvasta tämän viikonlopun aikana, jos hyvin käy niin saan myös itse tuon valitsemani laukun, jos saan eniten ääniä. Tykkäilemään siis. Saa äänestää muitakin ehdokkaita ja laukkumalleja :) Vaikka kaikkia! Paita/Zara, farkut/Uniqlo, laukku/Lumi James, karvakengät/Afrikasta, ranneke/Hermès, kello/Uniform Wares, tuoksu/Tom Ford Sahara Noir

Kiitos kuvista Lumin Elina

Toimii

Lumi James Business Bag

Rakastan laukkujen yksityiskohtia, tässäkin sähkönsininen vuori ja nuo sivuilla olevat vetoketjutaskut ovat myös oivalliset.

Tyylikästä viikonloppua ja muista käydä äänestämässä!

Ladataan...

Nyt se on täällä – hartaasti odotettu Habitat! Tänään noin 600 ensimmäistä pääsee klo 9 heti ostoksille ja katsastamaan avajaistarjouksia, virallisesti ovet Keskuskadulla aukeavat klo 10. Pääsin jo eilen katsomaan valmista myymälää ja tekemään ennakkoon joitakin hankintoja. Tervetuloa siis peremmälle ja tervetuloa Suomeen Habitat! Ihanaa, että valaisimia ja isompia huonekaluja saa nyt Helsingin keskustasta, kun ne on joutunut jättämään aiemmin liikkeisiin ulkomaille.

Runsaasta valikoimasta ja hienosti laitetusta myymälästä löytyy ihan kaikkea isommista huonekaluista, astioihin ja sisustustavaroihin.

Moni tuttu on juuri etsimässä uutta sohvaa, joten kannattaa katsastaa valikoima myös täällä!

Tuoleja ja ruokapöytiä löytyy

Uusi ruokapöytä on ollut itsellä listalla jo pitkään, mutta en ole päässyt vielä katsomaan vaihtoehtoja Kehälle. Tuo musta metallipöytä olisi oivallinen vaihtoehto...

Valikoimasta löytyy erilaisia kodintekstiilejä ja sisustustyynyjä

Päivitystä baarikaappiin?

Ja sitten oikein megavinkki ja aarre!!! Huomasin Habitat Suomen Instagram-tililtä, että heillä on valikoimassa taas tuotantoon otettu Manolo Blahnikin kenkälusikka! Onneksi minulta löytyy se jo, mutta sitä on kyllä metsästetty viimeiset kuusi vuotta. Olen käynyt aina toiveikkaana kysymässä sitä New Yorkista, Lontoosta, Pariisista... Mutta ei. Nyt sitä saa taas! Suosittelen kyllä lämpimästi ostamaan tämän. Hinta on 49 euroa ja se sopii ihan jokaiseen kotiin, josta on joskus tullut ruudusta Sinkkuelämää tai vaikka ei olisikaan. Tuo on myös aika tyylikäs lahja jouluksi tai tupareihin. Go before it's too late! Jouduin ehkä ostamaan muutaman vain siitä ilosta, että näitä on nyt saatavilla.

Manolo Blahnikin kenkälusikka

Ihastuin myös näihin raidallisiin astioihin sekä laseihin. Voisiko töissä pitää astiastoa?

Valikoimaa löytyy näistäkin runsaasti

Muuta hyödyllistä ja hauskaa keittiövälineistöä

Pöytäliinoja, tabletteja ja servettejä

Aika päivittää pyyhkeitä? Huomaa myös joulunpunaiset.

Kylpyhuoneen muita tuotteita. Puhdistin joskus kylpyhuoneen peiliä sen verran vimmalla, että tiputin ja särjin tuon alla olevan saippuapullon, jonka oli tuonut joltain matkalta. No nyt sai senkin taas takaisin!

Nämä lakanat on pakko saada!

Tyylikäs ja ylellinen nahkainen pyykkikori

Valikoimasta löytyy myös tarvikkeita ja piristystä toimistoon tai työpisteelle

Kannattaa myös (aika pian) käydä katsomassa joulukoristeiden tarjonta. Vitsi unohdin itse poimia ostoskoriin tuollaisia puu-ukkoja!

Tuo valkoinen koristepallo lähti mukaan keventämään mustaa työpöytää.

Myös pelkistettyjä koristeita löytyy sekä tietenkin pakkaustarvikkeita  ja -kortteja.

Eikä pidä unohtaa valaisimia. Moni on etsinyt tuollaista kolmijalkaista jalkalamppua. Pitää myös itse testata palavatko jouluvalosarjat vielä vai pitäisikö hankkia uusia.

Enpä päässyt tosiaan tyhjin käsin kotiin. Ihan mahtaa, että Habitat on nyt täällä. Siellä on kiva käydä pistäytymässä arki-iltaisin tai lauantaisin vain siitä ilosta, että se on mahdollista. Iloinen oletus on myös se, että myymälöitä tulee lähivuosina myös moneen muuhunkin paikkaan ja kaupunkiin Suomessa.

PS. Mielenkiintoinen päivä muutenkin, let there be light.

Ladataan...

Nyt takaisin Kapkaupungin maisemiin, joista minun piti postata perään näitä kuvia lisää, mutta en vain malttanut odottaa Stellenboschin kuvien kanssa... Kävimme katsomassa Kapkaupunkia hieman ylempää ja suuntasimme Table Mountainin, Pöytävuoren päälle, josta avautuikin huimat näkymät.

Tässä näkymä pelkästään jo vuoren juurelta

Table Mountain on yksi maailman uudesta seitsemästä luonnonihmeestä. Tässäpä samalla sopiva listaus tulevista matkavaihtoehdoista. Oletko käynyt jossain näissä? Halong Bay voisi olla jopa ihan mahdollinen seuraava kohde, Hanoi on ollut jo hetken listalla.

Vuorelle olisi kyllä päässyt kävellen kinttupolkua, mutta valitsimme kuitenkin gondolihissin.

Kuvassa näkyy polku ylös

Bongaa kuvasta kiipeilijöitä... Hui.

Nousu hissilläkin oli aika huima

Näkymä ylhäältä merelle

Vuoristossa ollaan

Maddy? Eikun tamaani. Vuorelta ja kansallispuistosta löytyy muuten melkein 1500 erilaista kasvia, siellä kasvaa muun muassa kuningasproteaa, joka on Etelä-Afrikan kansalliskasvi.

Tasaisella laella olisi riittänyt patikoitavaa moneksi tunniksi

Että tällainen vuorenhuippu

Pari pakollista pönötyskuvaa

Ja sitten vähän kauniimpiin maisemiin

Laelta olisi pystynyt myös laskeutumaan valjailla jonkin matkaa alas katsomaan maisemia reunan yli...

Kaupungin edustalla näkyvä Robben Iland, jonne emme valitettavasti ehtineet.

Tästä näkyy kuinka pitkälle kaupunki ulottuu

Rannassa näkyy Cape Town Stadium, jossa pelattiin jalkapallon MM-kisat vuonna 2010, waka waka!

Aika mahtavat näkymät! Hienoa, että ehdimme käydä täällä.

Pages