Ladataan...

Olin eilen mukana harvinaisen tyylikkäästi järjestetyssä tilaisuudessa Iso-Britannian suurlähetystössä. Kun tuollainen kutsu käy, ei tarvitse miettiä kahdesti rsvp-vastausta.

Mukaan piti tietenkin ottaa kuvallinen henkilötodistus, joten otin vielä passin, kun nyt kerran oltiin vierailulla toisen valtion alueella.

Kuninkaalliseen tunnelmaan pääsi jo eteisessä.

Alkuun tarjoiltiin tietenkin gin tonic, premium ginistä ja tonicista, joka tarjottiin espanjalaistyylisesti pyöreästä lasista. 


Residenssi sijaitsee aivan Itäisen Puistotien alussa, joten näkymät merelle ovat upeat.

Salongin tunnelmaa

Alun seurustelun jälkeen (olipas hauska nähdä Riittaa) siirryimme teepöytään, kellon lähestyessä jo viittä.


Siirryimme teehetkestä maistelemaan eri versioita perinteisestä gin tonicista. 

Beefeater 24 -gin on saanut inspiraatiosta nimenomaan teestä, joten se sopi täydellisesti tähän englantilaiseen hetkeen. Vivahteensa tähän giniin antaa perinteisten katajamarjojen lisäksi kiinalainen vihreä tee ja japanilainen sencha tee, jotka saavat antaa arominsa 24 tunnin ajan uuttamisprosessissa - siitä nimikin. Tuote valmistetaan edelleenkin käsityönä Kenningtonissa Lontoossa.
Pullo on saanut muuten inspiraationsa Tower of London -vartioiden asusta. Ja on siitä löydettävissä korppikin.

Testissä oli kolme hyvin erityyppistä reseptiä. Aasialaisvaikutteinen, jossa oli sitruunaruohoa (myös chiliä olisi kuulemma voinut lisätä), metsäinen, johon tuli rosmariinia ja katajanmarjoja sekä pohjoismainen versio, jossa oli sitrusta sekä seljankukkaa. Perus gin tonic on niin helppo tehdä, mutta sen varioiminen onnistuu vielä helpommin! Ei ihme, että klassikko on taas nousussa.

Alun vapaamuotoinen seurustelu ja päivänvalon rippeet mahdollisti myös asukuvien ottamiset, kiitos avusta Anna-Maria

Neule/COS, kauluspaita, housut ja kengät/Zara, laukku/Burberry Prorsum, tuoksu/Chanel 18.
COS:in neuleen juttu on reikien muodostama kuvio, joka näkyy ja elää varsinkin valkoisen kauluspaidan kanssa.

Vielä pari virallista poseerausta - maassa maan tavalla.

Ajattelin, että mukana pitää ehdottomasti olla jotakin englantilaista. Ensimmäiseksi mietin Alexander McQueenia, mutta Burberry Prorsumin edustus olikin hyvä valinta. 

Ladataan...

Katsoin vähän aikaa sitten Chef-elokuvan, joka olikin juuri sellainen hyvän mielen leffa, minkälaisen fiiliksen traileristakin sai. Alku on vähän kohellusta, mutta kun päästään tien päälle, paranee meno. Mukana nähdään muun muassa Dustin Hoffman, Scarlett Johansson sekä Modernista perheestä tuttu Sofia Vergara.

Elokuvassa hieman leipääntynyt kokki päättää hypätä pois tutusta ja seurata kerrankin omaa makuaan, eikä tehdä ruokaa vain ravintolanomistajalle.

Yksinkertainen on hyvää.

Kuvat/Chefthefilm.com

Herkullista leffahetkeä!

Ladataan...

Vaikka vuotta 2015 on ehtinytkin hurahtaa jo kuukauden verran, voin varmasti silti jakaa uutisia tuolla otsikolla? Pakkaan nimittäin nyssykkäni ja muutan blogin kanssa Lilyn alle. Siirto tapahtuu loppuviikosta, joten helmikuun alusta uudet postaukset löytyvät osoitteesta lily.fi/blogit/private-blend. Pahoittelut tästä mahdollisesti aiheutuvasta vaivasta! Bloglovin'-, Blogilista- ja Facebook-ohjaukset pitäisivät päivittyä automaattisesti, mutta toivottavasti päivität uuden osoitteen suosikkeihisi ja löydät jatkossakin postausten pariin! :) Iso kiitos Olivian tiimille, on ollut ilo olla mukana hienon konseptin alla. Lukekaa jatkossa Oliviaa, minä lue ainakin. Mutta odotan myös innolla Lilyn tuomia uusia tuulia!

Tammikuun Trendin kansiotsikko lupaa hyvää.

Kyllä, unelmien lomia ja aivan uusi kohteita on myös tiedossa tänä(kin) vuonna. Joten stay tuned!

Pages