Ladataan...

Sain viimein aikaiseksi tilata Porter-lehden suoraan kotiin, ettei sitä tarvitse aina kytätä lehtipisteestä. Sainkin tämän uusimman numeron siis kotiin kannettuna. Toimii kaikkien suosikkilehtien kohdalla, kiitos.
Pakettiin kuului myös lehden digiversio, joka sekään ei ole yhtään hassumpi vaihtoehto. Tuossa on toteutettu myös hienosti tabletin tarjoama palveluelementti. Lehden sivulta löytyvän vaateen saa ostoskoriin helposti, ehkä vähän liiankin.


Sovelluksesta löytyy kätevästi ja nopeasti myös aiemmin ilmestyneet numerot.
 

 

Tässä muuten hieno look, jonka sain tallennettua näppärästi kuvakaappauksella.

 

 

Tässä esimerkki tuosta palvelullisuudesta. Jäin ihailemaan tämän muotikuvan housuja lehteä selatessani ja digiversion sivua klikkaamalla aukeaa alhaalla suora linkki noihin farkkuihin, jotka levenevät ja laskeutuvat täydellisesti.

 

 

Hih, tässä uusimmassa Porter-lehdessä on neule, jonka näin livenä juuri. Arvaa missä? Luxbagiin oli tullut erikoisherkkuja ja katselin juuri viikolla tätä paitaa livenä siellä. Että ei Suomessa ehkä ollakaan niin jäljessä kuin usein itsekin sorrun manaamaan.

 

 

Uusimmassa numerossa on myös mielenkiintoinen juttu muun muassa Donna Karanista sekä Silvia Fendistä.

 

 

 

Uusia matkahaaveita klikkauksen päässä.

 

 

Kuvakaappaukset/Porter-lehti

Ladataan...

Louis Vuitton Fashion Photography on mielenkiintoinen uusi muotikirja, johon on koottu muotitalon vaiheita. Mukan on muun muassa mainoskampanjoita ja muotikuvia, joita ovat ottaneet esimerkiksi Anne Leibovitz, Patric Demarchelier, Mario Testino, Helmut Newton ja Steven Meisel.

Kannesta tulee mieleen uusi Frank Gehryn suunnittelema Fondation Louis Vuitton -museo, jossa pitää ehdottomasti käydä.

Tämä näyttää kyllä aika Prada-lookilta...

Tuollainen viitta on niin hieno, eikä klassikko-matkalaukkukaan olisi pahitteeksi. Vaikka koristeeksi kotiin.

Madonna-aikaa

Stephen Sprousen maailma Vuittonin mallistoissa.

Tämä muotikuva on yksi suosikeistani.


Takashi Murakamin kirsikankukka-kuvitukset olivat aika raikkaat ja toimivat etenkin tuossa pyöreässä Papillon-laukussa. Multicolore taas näyttää aitonakin helposti kopiolta...

Retro logomaniaa

Kirjassa on myös hienoja vanhoja kuvia.

Ladataan...

Afternoon Tea -tarjoiluun ei kyllästy varmasti koskaan. Onneksi Twiningsin kutsuikin maistelemaan teeuutuuksia Ekgbergin herkkujen kera. Iltapäivätee oli erityinen myös siksi, että mukana oli teesuvun edustaja Stephen Twinings kertomassa talon historiasta ja uutuuksista.

Valikoima on täydentynyt taas uutuuksilla, kuten karamellisoitu omena, vadelma & lohikäärmehedelmä, mango & litsihedelmä...

Uusien teelaatujen lisäksi pöytään oli katettu klassinen herkkutarjotin, jonka jaoimme Jennin kanssa.

En ole vielä ehtinyt testaamaan Café Ekbergin kello viiden teetä, joten nyt tuli senkin herkut testattua samalla. Tarjottimeen kuului muun muassa perinteistä kurkkuleipää, skonsseja, sekä Ekbergin leivoksia.

Maistelimme Twiningsin uusimpia teemakuja ja uutta Whole Leaf -sarjaa, joihin on pakattu isolehtistä teetä, joka on tuttu irtoteevalikoimista. Enää ei tarvitse välttämättä siis liottaa teesihtejäkään. Huomaa myös tyylikkäät ja kauniit pakkaukset. Hauska lisä vaikka lahjakassiin.

Tässä Herra Twiningsin muutama vinkki onnistuneeseen teenautintoon:

- Varmista, että teemukissa tai -pannussa ei ole pinttymiä antamassa 'lisämakua'. Saat ne pois esimerkiksi ruokasoodalla.
- Teepannuun kannattaa laittaa ensin kuumaa vettä ja kaataa se pois ennen teetä, näin tee säilyy oikean lämpöisenä.
- Vihreää teetä haudutettaessa veden tulisi olla vain noin 70–80°C, eli anna juuri kiehuneen veden viilentyä hetken. Muuten mausta tulee helposti kitkerä.
- Anna teen hautua rauhassa, myös teepussia tulisi pitää vedessä vähintään kolme minuuttia, että siitä ehtii liukenemaan tarkoitettu määrä makua.

Pages