Ladataan...

Keksin aamulla, että olisikin kiva mennä testaamaan Sinebrychoffin puiston Fannyn tilalle tullutta Southpark-ravintolaa. Olen mennyt siitä pari kertaa ohi ja paikka on näyttänyt erittäin houkuttelevalta. Nyt ei ole ehkä brunssikauden kuumin aika, joten brunssille sattui mahtumaan ilman varausta näin ex temporeen, paikka täyttyi kyllä nopeasti nytkin. Ravintola tarjoilee myös lounasta, illallista ja tuo voisi olla myös kiva paikka järjestää juhlat.

Terassilla sai nauttia kauniista sunnuntaista ja hyvästä ruoasta.

Ravintola Southpark sijaitsee tutussa tilassa, jossa oli ennen Fanny.

Runsaasta ja laadukkaasta brunssipöydästä löytyy erilaisia salaatteja, lämpimältä puolelta munakokkelia, luomupekonia ja erikoisuutena ulkoa grillistä hotdogeja. Kahvin kera maistuu toki myös jälkiruoka. Brunssin hinta on 19,50 euroa.


Myös tilaa on päivitetty ja paikka näyttää tosi kivalta.

Belliinit maistuvat alkuun

Pisteet pallogrillistä, josta sai valita kolmesta erilaisesta makkarasta mieluisen hotdogin väliin. Tässä on kesätunnelmaa!

Syödessä voi nauttia kauniista puistonäkymästä.

Kannattaa pitää paikka mielessä ja käydä testaamassa!

PS. Muista osallistua Gucci Bamboo -tuoksun arvontaan, voit voittaa sen etukäteen.

Ladataan...

Kaksi supermatkustajaa Adalmina's Secret ja Secret Wardrobe ovat pakanneet molempien kokemukset, matkamuistot ja lennetyt mailit samaan Rimowaan ja nuo löytyvät jatkossa Takemethere.fi-sivulta. He ovat käyneet tähän mennessä yhteensä 92 maassa, joten luettavaa riittää. Nostan hattua molemmille rohkeudesta ja avarakatseisuudesta maailman tutkimisessa. Listalla on maita ja kohteita, joihin ei ihan ensimmäisenä tulisi itse lähdettyä. Siinä myös jää kynähameet, korot ja kynsilakkapullot nopeasti nurkkaan, kun suomityttö painaa viidakossa tai autolla läpi Serbian. Maailmahan ei onneksi ole mustavalkoinen tai yksiulotteinen.

Sivulle on koottu matkavinkkejä, tunnelmia kohteista ja matkailuun liittyviä postauksia. Itse ainakin etsin eniten tietoa ja inspiraatiota uusista kohteista juuri blogeista. Kannattaa siis pitää osoite mielessä, kun lentoliput seuraavaan kohteeseen on klikattu. Myös matkojen suunnitteluhan on yksi hauskin osuus ja siihen tuolta löytyy myös inspiraatiota - vaarallisenkin paljon. Onnea myös tosi hienosti toteutetusta sivusta joka on kuvien ja asettelun osalta upeaa selattavaa. Ajattelinkin, että mitähän on tulossa, kun nämä kaksi salailijaa tapasivat niin tiiviisti. Nyt tiedämme.
Odotan mielenkiinnolla, koska tämä kaksikko suuntaa yhdessä matkalle ja minne?

Takemethere.fi-sivu tarjoaa infon ja inspiraation lisäksi myös kuvankauniita nojatuolimatkoja.

Kaipaatko inspiraatiota seuraavan loman suunnitteluun?

Ladataan...

Sain Nordic Cosmeticsilta hienon mahdollisuuden arpoa etukäteen tulevan Gucci Bamboo -naistentuoksun! Tuoksu tulee ennakkomyyntiin Sokoksiin ja Emotion-myymälöihin heinäkuun alussa ja Stockmannille sekä muihin kauppoihin vasta syyskuussa. Mahtavaa tarjota mahdollisuus jollekin päästä käyttämään tätä ensimmäisten joukossa! Tunnelmia ylellisestä lanseeraustilaisuudesta löytyy tästä postauksesta.

Bambu on ikonin materiaali Guccin laukuissa, koruissa ja kelloissa. Sodan jälkeen 40-luvulla raaka-aineista oli pulaa, joten muotitalo otti käyttöön kestävää ja helposti saatavilla ollutta bambua. Se jäikin tärkeäksi osaksi mallistoja ja on ollut taas suosittu elementti aina uusimpiin laukkuihin asti. Tuoksupullon korkkia koristaa tuo tuttu bambun muoto, jolle vastapainoa tuo taas art deco -tyylinen särmikäs pullo.

Jään odottamaan, milloin miehille lanseerataan oma tuoksupari Bamboosta.

Casablancan liljan, appelsiinipuun ja ylang ylang -kukan yhdistelmä tekevät tuoksusta pehmeän ja raikkaan, mutta santelipuu ja ambra tuovat siihen syvyyttä ja särmää - onnistunut yhdistelmä! 

Arvottavana siis ennakkoon yksi Gucci Bamboo -naistentuoksu. Voit osallistua arvontaan kertomalla 30.6. klo 23:59 mennessä kommenttiboxissa, mikä on sinun 'voimatuoksusi'? Luottotuoksu tai uusi suosikki, joka antaa sinulle hyvän olon tai sen ylimääräisen buustin itsevarmuutta.

PS. Lue uusimmat postaukset ja ennakkojutut Facebookissa, Bloglovin'issa tai Instagramissa.

Pages