valkoista, harmaata ja mustaa.

 

 

otsikko kuvastaa hyvin värimaailmaa, joka minua sisustuksessa eniten miellyttää. tylsää ehkä, mutta silti niin raikkaan tyylikästä. 

sommittelin aikani kuluksi tulevaa olohuonettamme. en malta odottaa, että pääsen rakentamaan uuteen asuntoon meille oikeaa kotia tämän väliaikaisasumisen jälkeen ! eniten odotan tosin, että pääsen taas kokkailemaan oikeaan keittiöön. nykyisessä pientäkin pienemmässä keittiössä ruuanlaitto on aiheuttanut melkoista turhautumista.

 1. charles eames dsw 
 2. linie design - regatta sten
 3. ikea - stockholm , h&m home - tyynynpäällinen
 4. ikea - klubbo
 5. ikea - kivik
 6. ikea - docksta
 7. äiti - virkattu matto 
 8. ikea - bestå
 9. therese sennerholt
 10. wesley bird - wander
 11. grundig - theater

opiskelijabudjetti asettaa omat haasteensa, jonka takia ikea esiintyykin listassa toistuvasti. sieltä kuitenkin löytyy tyylikkäitä kalusteita, jotka eivät rastita (poikaystävän)kukkaroa liikaa. kesällä olisi kyllä tarkoitus koluta turun kirpparit ja vanhan tavaran liikkeet läpi, josko sieltä löytyisi aarteita ^^

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hihii,täällä sisustetaan samalla maulla. Ja ikeaa löytyy edelleen,vaikka budjetit kasvaa. Ei vaan kehtaa maksaa sohvapöydästä tonnia kun samanlaisen saa ikeasta huntilla. Onnea uuteen kotiin!

orvokki

kiitoksia ^^ samaa mieltä, että ei millään raaski laittaa satoja euroja yhteen kalusteeseen kun ikeasta saa samalla hinnalla neljä !

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.