Ladataan...
P.S. Never Stop Smiling

 

Äidilläni oli tänään syntymäpäivä ja olin lupautunut tekemään kakun hänelle. Bravuurini on suklaakakku, mutta siitä äiti ei niinkään välitä. En muutenkaan halunnut tehdä mitään liian raskasta tai työlästä kakkua, vaan ennemminkin jotain kesäiseen päivään sopivaa jälkiruokaa. Päädyin tekemään lettukakun.

Tämä oli ensimmäinen yritykseni lettukakusta, joka siis teoriassa on juurikin niin yksinkertainen kuin miltä se kuulostaa: kasa lettuja, joiden välissä on täytteitä. Haastavinta tämän kakun tekemisessä on ehkäpä se, että letuista olisi hyvä saada aika tasalaatuisia (koko, paksuus jne.), tosin mitäpä se haittaa jos kakku on vähän vinksallaan :D Ei tästäkään missään nimessä mikään upein ilmestys tullut, mutta mun mielestä lopputulos on varsin sympaattinen. Hyvin se näytti synttärisankarillekin kelpaavan.

Tämän kakun täyttämiseen käytin vuodenaikaan sopivasti tuoreita mansikoita, mansikkahilloa sekä soijakermaa. Vaikka itse en ole niinkään tällaisten makeiden leivonnaisten perään, pakko sanoa että kyllä maistui! Letut paistoin tämän ohjeen sekä oman sovelluksen mukaan.

Mitäpä te olette mieltä, tarvitseeko kakun aina olla niin viimeisen päälle täydellinen vai onko maku ratkaisevammassa asemassa?

 

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Share

Ladataan...
P.S. Never Stop Smiling

 

Usein tulee törmättyä niin netissä kuin sen ulkopuolellakin keskusteluihin, joissa väitellään eri käyttöjärjestelmien ja puhelinmerkkien yms. välillä. Oman mielipiteen ilmaiseminen on toki sallittua, mutta usein keskustelu eskaloituu hyvinkin nopeasti siihen, että loppujen lopuksi vain haukutaan toisen omistamaa erimerkkistä laitetta. Meillä jokaisella on kuitenkin omat mieltymyksemme, enkä millään jaksa käsittää, miksi jollekin on niin iso asia se, mitä merkkiä joku muu kannattaa. Itse oon saanut kuulla ihan lukemattomat kerrat arvostelua siitä, että käytän Applen laitteita.

Hankin ensimmäisen iPhoneni viisi vuotta sitten. En oikeastaan muista, miten päädyin valintaani, mutta alusta lähtien olen ollut tyytyväinen päätökseeni. Tänä vuonna mä oon hankkinut kaksi uutta Applen laitetta, ihan siksi että edellisiä oli päivitettävä. Tähän asti oon pitäytynyt Apple-puhelimissa, mutta keväällä mulle tuli myös ensimmäinen iMac-tietokone. Se oli juuri sitä mitä tarvitsin saadakseni lisäpuhtia kuvanmuokkaukseen ja blogin ylläpitoon. Mainittakoon nyt vielä se, että toki nämä laitteet ovat arvokkaita, mutta tämä mulle uusi tietokone on useamman vuoden vanha, silti lähes uudenveroinen ja maksoi vain murto-osan siitä mitä se on uutena maksanut. Hintaakaan ei siis tässä tapauksessa oikein pääse kauhistelemaan.

 

 

 

Kyse ei ole siitä, ettenkö olisi koskaan käyttänyt muiden valmistajien laitteita. Joidenkin ihmisten mukaan en tiedä paremmasta, mutta mulla on ollut vuosia työpuhelimena Android-puhelin ja sellainen tulee olemaan uudessakin työpaikassani. Joissain muissa laitteissa saattaa olla yksittäisiä ominaisuuksia, jotka ovat parempia kuin taas jossain toisessa, mutta itselleni kokonaisuus on tärkein. Tämänhetkinen puhelimeni iPhone 7+ tarjoaa mulle kaiken mitä tarvitsen ja vielä vähän enemmän. Pidän sen ulkonäöstä, käytettävyydestä, selkeydestä ja erityisesti loistavasta kamerasta. Itselleni tämä oli yksinkertaisesti ainoa oikea valinta uutta puhelinta hankkiessa. Mua ei kuitenkaan haittaa, jos joku muu käyttää jotain muuta merkkiä, koska se ei ole multa mitenkään pois. Silti saan jatkuvasti lokaa niskaan siitä, että "alennun käyttämään Applen laitteita".

Eikös me voitaisi tässäkin asiassa antaa jokaisen tehdä, kuten itse parhaaksi kokee. Asioista voi ja pitää keskustella, mutta eivätköhän aikuiset ihmiset pysty sen kuitenkin tekemään asiallisesti ja toisen mielipiteitä kunnioittaen - silloinkin, kun ne eivät vastaa omia. Ei mulla muuta, rauhaa ja rakkautta tähän perjantaipäivääsi ❤️

Millainen puhelin sulla on? Osallistutko mielelläsi keskusteluun, jossa vertaillaan eri laitteiden ominaisuuksia?

 

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Share

Ladataan...
P.S. Never Stop Smiling

 

Nyt kyllä menee taas niin lujaa ohi... Kai sitä pikkuhiljaa alkaa tulla vanhaksi, kun ei nämä uusimmat trendit tunnu mahtuvan mun päähän enää ollenkaan - myönnettäköön tosin, etten oo ikinä ennenkään ollut kovin vahvasti trendien perään. Kim Kardashian, joka ilmeisesti sai alulle tämän koko trendin, ei kuulu muutenkaan ihmisiin, joiden tekemisiä seuraan aktiivisesti.

Viime aikoina Instagramissa (ja kuulemma Youtubessa) on näkynyt paljon meikkejä, joissa naisilla on keskellä alahuulta pystyraita. Lueskelin kaikenlaista spekulointia tämän raidan tarkoituksesta aina lävistyksen feikkaamisesta oman tyylin korostamiseen. Oli raidan tarkoitus mikä hyvänsä, mä en voi ymmärtää miksi tämä on noussut trendiksi. Miksi tätä voisi edes nimittää? Instagramissa tätä kummallista meikkitrendiä mainostetaan ainakin hashtagilla #fakelipring. 

Olihan se nyt pakko kokeilla omassakin naamassa, ajatellen että ehkä huomaan meikin hienouden paremmin niin. Enpä kyllä juurikaan viisastunut tästä. Siinähän se raita toljottaa paikallaan, melko turhanpäiväisenä. Ehkä se jollain tavalla näyttää ihan hienolta, mutta mua lähinnä häiritsisi sen olemassaolo ja mahdollinen leviäminen. En kyllä aio ottaa tätä tyyliä käyttöön ihan heti :D

Kuka muu ei aina ihan ymmärrä näitä kaiken maailman trendauksia? Onko tämän tyylinen fake lip ring sulle jo tuttu?

 

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Share

Pages