Ladataan...
P.S. Never Stop Smiling

Ajattelin, että tässä kuun vaihteessa ja oman sivuston julkaisun alla olisi hyvä aika kerrata vähän, mitkä postaukset ovat olleet blogin historian luetuimpia tähän mennessä. Yritän edetä luettelossa kronologisesti, mutta jos se ei onnistu, sitten se ei onnistu :D Alkupään postaukset löytyvät Bloggerista ja uudemmat täältä Lilysta. Huomisesta lähtien kaikki ovat nähtävillä yhdessä ja samassa paikassa eli www.psneverstopsmiling.com.

Nämä 6 postausta ovat olleet selkeästi suosituimmat P.S. Never Stop Smiling historiassa.

 

El Banco Lahti

 

Ravintola- ja ruokajutut selvästi kiinnostavat ihmisiä. Etenkin tuoreiden ravintoloiden esittelyt ovat kolahtaneet teihin. Testasin ystäväni kanssa pari vuotta sitten El Banco -ravintolan, joka oli silloin ihan uusi juttu Lahdessa. Meidän piti mennä käymään siellä uudestaan, jotta pystyisimme muodostamaan paikasta kunnon mielipiteen, mutta vielä tänäkään päivänä emme ole saaneet aikaiseksi. Olisikohan syytä testata paikka taas parin vuoden tauon jälkeen?

 

Superdieetti Simple - ensimmäinen viikko 

 

Superdieetti-postaukset ovat olleet ilman epäilystä koko blogin historian suosituimpia. Niitä luetaan edelleen päivittäin. Tässä ensimmäisessä postauksessa kerroin dieetin alkutunnelmista, sen tuomista haasteista ja muista kuulumisista. Blogista löytyy Superdieetti-sanalla hakemalla myös kaikki muut aiheeseen liittyvät postaukset.

 

Helmikuun kosmetiikkasuosikki: Biozell Color Mask Light Beige

 

Uutuuskosmetiikka on aina kiinnostanut teitä - tämä Color Mask ei ollut myöskään poikkeus. Tuo olikin oikeastaan varsin mielenkiintoinen hiustuote ja muistaakseni myös jätti hiuksiin hauskan sävyn. Myydäänköhän tuota vielä kaupoissa, kuka tietää?

 

Sinkku, kunnes toisin todistetaan

 

Tämä postaus oli ennen kaikkea mulle itselleni tarpeellinen tapa saada purettua tunteita pitkään hallinneen vahingoittavan ihmissuhteen jäljiltä. Yllättäen se nousi myös teidän lukijoiden suosioon ja sainkin kiitosta siitä, että puhuin asioista rohkeasti ääneen. Tämä oli varmasti yksi kaikkien aikojen vaikeimpia postauksiani, mutta olen iloinen että kirjoitin sen aikanaan. Nykyään elämässä onkin moni asia jo aivan toisin.

 

Bullet journalin aloittaminen

 

Bullet journal kiinnosti ihmisiä alkuvuodesta kovasti. Uuden vuoden alku on varmaan muutenkin sellaista aikaa, että tekee mieli pistää elämä järjestykseen ja bullet journalhan on siinä hyvä apu. Itse olen kyllä valitettavasti vuoden mittaan unohtanut koko bujon käytön, kun töissä tulee käytettyä pääasiassa sähköistä kalenteria, mutta ainahan sitä voi suunnitella aloittavansa uudelleen.

 

Näin onnistut työhaastattelussa (joka kerta)

 

Ensimmäinen työhaastatteluni pitkään aikaan sai minut kirjoittamaan muutamia vinkkejä muillekin työnhakijoille. Työhaastattelusta, joka nyt tuntuu jo niin kaukaiselta asialta, jäi hyvä fiilis jälkikäteen, sain paikan, ja olenkin nyt jo kolme kuukautta tehnyt kyseistä työtä. Toivottavasti vinkeistä oli hyötyä jollekin teistä.

 

Tämä postaus jää nyt näillä näkymin viimeiseksi täällä Lilyssä, sillä huomisesta lähtien blogi päivittyy omassa osoitteessaan www.psneverstopsmiling.com. Kiitos ja kumarrus, olette ihania, toivottavasti nähdään huomenna uudessa osoitteessa!

P.S. Muista, että tänään voi vielä osallistua kosmetiikka-arvontaan täällä blogissa tai Instagramissa. Ilmoitan voittajan uudella sivustolla tämän viikon aikana.

 

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Ladataan...
P.S. Never Stop Smiling

 

Talvista lauantaipäivää! On taas se aika vuodesta, kun kurpitsat kaiverretaan lyhdyiksi, noidankattilat otetaan esiin ja Halloweenia vietetään ainakin meidän kaveripiirissä. Tänäkin vuonna pääsen nauttimaan Halloween-menoista kahteen otteeseen; ensin tänään ja uudestaan seuraavana viikonloppuna. Luvassa on ainakin karmivan hyviä herkkuja, tyylikkäitä asuja ja paljon aiheeseen sopivia koristeita.

Tänä vuonna tarkoitus on juhlia tietyn teeman mukaisesti. En paljasta siitä vielä enempää, mutta halusin antaa pientä esimakua tällä kuvalla. Tunnistatko, minkä teeman mukaisesti aion pukeutua tänä vuonna?

Onko sulla tiedossa Halloween-juhlia vai skippaatko tämän juhlapyhän?

 

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Pages