PÄIJÄT-HÄMEEN BLOGGAAJAT ILMOITTAUTUKAA!

P.S. Never Stop Smiling

Tuntuuko susta välillä, että haluaisit keskustella bloggaamisesta, valokuvaamisesta, kirjoittamisesta tai jostain muusta blogeihin liittyvästä jonkun kanssa, mutta poikaystävä/ystävät/äiti ei enää jaksa kuunnella?

Mulla on sulle tärkeää asiaa, jos a) olet bloggaaja ja b) asut Lahdessa tai jossain sen ympäristökunnista. Sun blogin aiheella, blogipohjalla, lukijamäärällä tai muilla yksityiskohdilla ei ole tässä vaiheessa merkitystä. Jos kaipaat jollain tavalla uusia tuulia, uusia tuttavuuksia, yhteisöllisyyttä tai ihan vaikka vain juttukavereita, tämä voi olla sun juttu.

 

 

Mä oon viimeisen blogivuoden aikana kaivannut koko ajan enenevissä määrin yhteisöllisyyttä. Ihmisiä, joilla on samankaltaisia ajatuksia ja kiinnostuksenkohteita, ja joiden kanssa voi vaikka tarpeen tullen höpötellä bloggaamisen hyvistä ja huonoista puolista. Lilyssä bloggaaminen on ihanaa ja oon tutustunut tätä kautta upeisiin bloggaajiin näin virtuaalisesti. Nyt haluaisin viedä asian astetta pidemmälle.

Kaiken maailman blogitapahtumia ja kissanristiäisiä järjestetään paljon pääkaupunkiseudulla, mikä on tietysti ihan loogista. Monilla muillakin alueilla Suomessa on tiiviitäkin blogiyhteisöjä, mutta Päijät-Hämeen alue on mun käsittääkseni jäänyt aika hyvin pimentoon. Korjatkaa toki jos olen väärässä ja pimennossa oonkin vain mä itse :D Tottakai tältä alueelta on käytännössä lyhyt matka pääkaupunkiseudulle, mutta musta olisi ihan mielettömän kivaa jos täälläkin tapahtuisi joskus jotain.

En nyt vielä suunnittele tässä mitään supertapahtumia, mutta musta olisi kiva kuulla teistä muista bloggaajista tällä alueella. Voitaisiin pistää pystyyn vaikka jonkinlainen Facebook-ryhmä, jossa voisi jutella ihan kaikesta maan ja taivaan väliltä, mutta etenkin blogin pitämisestä ja siihen liittyvistä asioista. Voit päättää ihan itse kuinka paljon haluat olla tekemisissä muiden bloggaajien kanssa, mutta jos uudet tuttavat kiinnostavat, huikkaa asiasta mulle esim. kommentilla, sähköpostilla (psneverstopsmiling@gmail.com) tai vaikka Facebookissa.

 

Olisi ihan huikeaa kuulla teistä ja saada taas tähän bloggaamiseen uusia ulottuvuuksia. Ihanaa viikonloppua!

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Hei! Täällä yksi bloggaaja Lahdesta :). Oon miettinyt vähän samoja juttuja. Pääkaupunkiseudulla on kaikkia kivoja tapahtumia bloggaajille yms., mutta Lahdessa ei niinkään. Ehkä asialle voisi tehdä jotain pikkuhiljaa :).

josha
P.S. Never Stop Smiling

Jes, mahtavaa että sulta löytyy samankaltaisia ajatuksia tämän suhteen! :) Pistin sulle juuri sähköpostia tulemaan tästä aiheesta, käy kurkkaamassa.

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiva :)! Vastailen tänään :)!

mennika (Ei varmistettu) http://allthemgoodthings.blogspot.fi/

Täällä myöskin yksi bloggaaja Lahdesta :) Mä oisin ainakin fiiliksissä jonkinlaisesta bloggaajaporukasta - kynnys lähteä pääkaupunkiseudulle itsekseen mihinkään tapahtumiin on aika korkea (omat työt ja muut aikataulut rajoittaa kans, sinne meneminen kun ei käy kuitenkaan ihan sormia napsauttamalla) ja kukaan muu mun tuttava- tai kaveripiiristä ei bloggaa ja veikkaan, että suurin osa heistäkään ei muista/tiedä että mä kirjoitan blogia :D Oon perusluonteeltani vähän sellainen introvertti, joten kynnys "tuputtaa" itseään ja omaa tekemistään on myös vähän korkea ja sen takiakaan ei ole varmaan tullut tutustuttua jengiin samalla tavalla. Kiva kun huhuilit tällä tavalla asian perään :) Sun blogia oon vilkuillut säännöllisen epäsäännöllisesti jo jonkin tovin!

josha
P.S. Never Stop Smiling

Kuulostaa ihan siltä, että kannatti tehdä tämä postaus vaikka vähän ensin epäröin :D Mahtavaa että sulta löytyy kiinnostusta! Laitoin sulle juuri sähköpostia tästä aiheesta, käy kurkkaamassa :)

Matkatar (Ei varmistettu) http://matkantekijana.blogspot.fi/

Hei! Täällä myös yksi lahtelainen bloggari, itse asiassa meitä on muutama keski-ikäinen päijäthämeläinen bloggari jo suunnitellutkin jotain ryhmää näille seuduin mutta se on jäänyt vielä suunnitteluvaiheeseen. Ilman muuta täytyy tännekin saada jotain actionia, kun muuallakin Suomessa on jo!
:D

josha
P.S. Never Stop Smiling

No niin, tämähän tuli nyt sitten just hyvään saumaan! Laitoin sulle sähköpostia hetki sitten tulemaan, käythän kurkkaamassa :)

Oili-Maria V. (Ei varmistettu) http://nouw.com/kahvimukintakaa

Moi!
Ilmottaudun ehdottomasti mukaan! :) Lahessa asun ja mulla on itseasiassa kaksikin blogia, toinen keskittyy kaikenlaiseen käsillä näpertelyyn ja toinen sitten jotain lifestylen tyyppistä. Ei todellakaan mitään isoa lukijakuntaa, tuonne linkattuun joku saattaa joskus harvinaisesti eksyä... En myöskään osaa markkinoida itteäni, introvertti kuten mennikakin tuolla aiemmin kirjoitti olevansa.

josha
P.S. Never Stop Smiling

Jes, loistava juttu! Kaikki bloggaajat tältä seudulta ovat ehdottomasti tervetulleita :) Laitoin sulle just hetki sitten sähköpostia aiheesta, kurkkaa se.

Kaunismäessä (Ei varmistettu) http://kaunismaessa.blogspot.fi/

Heippa!

Täällä kanssa 40v bloggaaja Päijät- Hämeestä ilmoittautuu mukaan :) Aiheina käsityöt, leivonta, puutarha ym. kotoilu. Ihanaa jos jotain yhteistyötä löytyy!

josha

Jes, laitanpa sähköpostia tulemaan sinnekin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.