Paluu juurille + blogin uusi osoite

P.S. Never Stop Smiling

Huomenta! Oletteko samaa mieltä että onneksi on perjantai? Toivottavasti viikonloppunakin saadaan nauttia tästä valoilmiöstä, joka on välillä ilahduttanut tällä viikolla. Tämä viikko onkin mennyt mun osalta töissä aamusta iltaan ja vielä varsin flunssaisena, joten en oo päässyt oikein panostamaan blogijuttuihin toivomallani intensiteetillä. Nyt, kun mulla on vähän aikaa, mä haluan kertoa teille pienen salaisuuden liittyen tähän blogiin.

Päätin hetki sitten että P.S. Never Stop Smiling -blogi on todellakin tullut jäädäkseen tähän blogiskeneen ja sen on aika ottaa seuraava askel omalla polullaan. Niinpä 1.11. alkaen blogi lakkaa päivittymästä täällä Lilyn puolella ja tottelee itsenäistä osoitetta, joka loogisestikin on www.psneverstopsmiling.com. Osoite kannattaa tietysti ottaa nyt jo seurantaan, vaikka vielä 1,5 viikon ajan uusi sivusto on piilossa. 

 

 

Tottakai mua vähän harmittaa jättää Lily ja ihanat kanssabloggaajat taakseni, mutta uudet jännittävät seikkailut odottavat. Muutaman asian muutosta mainitakseni, oon halunnut jo pitkään oman nettiosoitteen blogille, ja nyt se vihdoin toteutuu. Lisäksi saan tehdä blogistani taas enemmän itseni näköisen, noin niin kuin ulkoasun ja koko sivun suhteen.  Ja kaikken parasta on se, että uudessa osoitteessa P.S. Never Stop Smiling on taas kokonainen - alusta loppuun, tai siis tähän päivään ja siitä eteenpäin. Loppua ei mietitä nyt, jos koskaan.

Haluan tehdä muutoksesta teille mahdollisimman helpon ja vaivattoman, joten muistuttelen kyllä asiasta vielä monta kertaa ja ohjailen teitä oikeaan paikkaan kun sen aika tulee. Blogi on seurattavissa Facebookissa, Instagramissa ja muutamassa blogipalvelussa aivan samaan tyyliin kuin ennenkin, joten jos olet tähän mennessä lukenut uusia postauksia vaikkapa Bloglovinin kautta, mikään ei oikeastaan muutu sen suhteen. Toivon mukaan myös kommentointi helpottuu tämän muutoksen myötä Lilyn ulkopuolisille lukijoille.

Oon ihan tosi innoissani tästä, enkä malta odottaa että voin julkaista uudet sivut. Toivottavasti tulette kaikki vierailulle uuteen blogikotiin! :)

 

P.S. Muistathan osallistua 31.10. asti pyörivään kosmetiikka-arvontaan, jossa on tarjolla peräti 20 mahtavan tuotteen paketti. 

 

SEURAA MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) http://mutsijamurupullat.blogspot.fi/?m=1

Oi! Tsempppiä muutokseen. <3

josha
P.S. Never Stop Smiling

Kiitos :)

marja liljestrom (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Hienon ja ehkä rohkeankin päätöksen olet tehnyt. En tosin vielä ymmärrä puolen vuoden jälkeenkään tätä blogimaailmaa täysin. Mutta osoitteen vaihtaminen on tietääkseni aika iso juttu ja monimutkainen asia. Tsemppiä!

josha
P.S. Never Stop Smiling

Kyllä se aina prosessi on. Tämän muutoksen jälkeen toivottavasti osoite on ja pysyy kun se on ihan oma. Kiitos! :)

viivi.nn (Ei varmistettu) https://paletilla1.blogspot.fi/?m=1

Tsemppiä uusien tuulien kanssa! Rohkea veto :)

josha
P.S. Never Stop Smiling

Kiitti! :)

Hannah-Tuulia (Ei varmistettu) https://aktiivinensohvaperuna.blogspot.fi

Oi upea juttu! Aina hienoa siirtyä omalle alustalle tekemään blogia :) itte pysyn toistaiseksi bloggerin puolella mutta kyllä tämä Lily kiehtoo suuresti myös :) aika näyttää.

Tsemppiä uuteen! :)

josha
P.S. Never Stop Smiling

Onhan tää kyllä kiva tunne! :) Tee just niin kuin susta  itsestä parhaalta tuntuu, se kannattaa. 

Kiitos ja tsemppiä myös sulle blogin kanssa! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiva juttu! Oliko vaikeaa teknisesti? Minulla on bloggerin blogi Indieplace-portaalissa ja tekisi myös mieli muuttaa se osoite niin että se blogspot.com jäisi pois... Aurinkoista uutta viikkoa ja onnea uusille tuulille!

josha
P.S. Never Stop Smiling

Ei ollut yhtään vaikea juttu, ostin verkkotunnuksen Zonerin kautta ja koko homma meni vähän kuin itsestään. Toki siinä piti tehdä tietyt muutokset ja nyt vielä kaikkea hienosäätöä, mutta Zonerilla oli tosi selkeät ohjeet ja avulias asiakaspalvelu. Voin siis suositella :) Kiitos paljon, ihanaa viikkoa sullekin!

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Omalle domainille siirtyminen on kyllä aina yhtä jännittävää! :) Suuresti tsemppiä muutokseen.

hanna
www.hannamariav.com

josha
P.S. Never Stop Smiling

No on! Sullahan siitä onkin kokemusta, tykkään sun selkeistä sivuista tosi paljon :) Kiitos!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.