Kirjoita, kirjoita

En juuri kirjoita mitään, älkää siis tunteko itseänne laiminlyödyiksi.

Olen aika huono olemaan onnellinen ja vapaa. Silloinkin kun kaikki on hyvin, jokin kalvaa minua. Olen puhunut terapiassa kohta kaksi ja puoli vuotta ja se on auttanut moneen asiaan, mutta edelleen on tämä yksi asia. 

Luin ohimennen -- ohimennen, sillä melkein kaikki menee minulta ohi juuri nyt, parkkikiekon käyttötaidot, työpäivän jälkeiset tapaamiset -- että traumat voivat muuttaa ihmisen dna:ta ja näin siirtyä jälkeläisiin ja heidän jälkeläisiin. En muista, tuliko tämä tieto jostakin tiedelehdestä vai selvänäkökanavalta, joten suhtautuisin tähän sillä tavalla leikkisän kiinnostuen.

Minusta tuntuu, että kannan mukanani jotakin, johon minulla ei ole yhteyttä tässä todellisuudessa. Se on minussa geenitasolla tai jossakin sielunvärähtelyissä jäänteinä edellisista elämistä.

En kirjoita juuri mitään, koska ajatukseni ovat tämän kaltaisia.

En kirjoita myöskään siksi, että minua on pyydetty kirjoittamaan siitä traumasta, joka painaa jälkeänsä minun dna:han päivästä toiseen. Kirjoita niistä turvapaikahakijoista. Tekisi mieli vähän tirkkiä ja tietää. Enkä kirjoita. Puran sen asian jonakin päivänä, toivottavasti tässä elämässä ennen kuolemaani. Siihen asti elän sitä päivästä toiseen melko hiljaa ja itsellisesti.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.