Minun elämästäni ei irtoa inspiroivia mietelauseita

Nyt meni ääni, toivottavasti kohta menee kuvakin. Sähköt sammuvat puoli yhdeksältä. Kännykkää piippaa hupenevaa akkua. Minä käperryn kerälle keskelle sänkyä, yksin. 

On lauantai-ilta. Pitäisi olla elämässä täydesti, jekuttamassa miehiä, juomassa viiniä, kävelemässä kotiin myrskyssä tukka takussa paljain jaloin. Kukaan ei vanhana muistele niitä öitä, jolloin nukkui kahdeksan tunnin unet, luki sitaatissa, jonka lisäsin inspiraatiotauluuni Pinterestissä kolme vuotta sitten. 

Minä nukun kymmenen tuntia sunnuntaiaamuun. Avaan jääkaapin ja ovessa helähtää lonkeropullo, jonka ostin iltaa varten. 

Mietin, milloin olen viimeksi ihastunut. Mietin Tinderiä. Mietin, miten uhosin ystäville löytäväni tänä syksynä ihanan ja komean poikaystävän.

Mutta miten ehtii rakastua, jos viikot pyörähtävät alta kuin päivät? Siinä ajassa, kun ehdin ajatella, että tuo on kiva, on tyyppi jo päätynyt kihloihin jonkun toisen kanssa. 

Kun päivien melu korvissa on niin kova, että iltaisin on ihana olla yksin ja hiljaa. Ja kuinka kuitenkin huomaa jäävänsä juttelemaan ruokaostoksilla komealle k-kauppiaalle vähän liian pitkäksi aikaa.

Mä toivon, että mä olisin tavannut sinut jo. Että voitaisiin miettiä kaksospoikien nimiä sunnuntaiaamuisin. Että joku ottaisi kantaa siihen, pitäisikö vaihtaa Fordiin vai Nissan Qashqaihin. Että voitaisiin pitää pienet häät loppusyksystä, kun kaikki viljat on puitu. Viettää hääpäiviä kumpparit jalassa aroniapensaan punaisten lehtien leimussa, kädet marjoista punaisina ja suut.

Ps. Uljas ja Hiskijas. Qashqai.

Share

Kommentit

Pax
Liikehdintää

En koskaan kommentoinut, miten surullinen olin blogitauostasi ja kuinka kivaa on nyt lukea näitä tekstejäsi, vaikka ne ilmestyvätkin epäsäännöllisesti ja hiljalleen - ja ehkä juuri siksi. Kivaa siis, että olet takaisin (ollut jo tovin)! 

Hei ja kiitos ihanasta kommentistasi! Tulipa hyvä mieli. Hyvä on olla täällä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.