Uudessa alussa minä aion nukkua

Uudessa alussa minä aion nukkua. 

Ajattelin, ettei minulla ole täksi vuodeksi lupauksia tai tavoitteita. Mutta tavoite näyttäytyi minulle yhtenä yönä, kun siskoni koira oli jäänyt minulle hoitoon. Kamu hyppäsi illalla viereeni nukkumaan. Jokin päivän ulkoilussa ja koiran rauhoittavassa kuorsauksessa tai siinä tavassa, jolla se painoi leukansa säärieni päälle torkahtaessaan, sai minutkin ylittämään uniennätykseni. Nukuin melkein kuusi tuntia keskeytymätöntä unta. Kun havahduin ensimmäistä kertaa, oli melkein aamu. Samalla havahduin taas siihen, miten huonosti ja vähän nukun. 

Tässä tavoitteeni: Aion tämän vuoden aikana nukkua kahdeksan tuntia keskeytymätöntä unta. Edes yhtenä yönä. (Ja sitten kun se on helppoa, aion nukkua melkein joka yö kahdeksan tuntia. Ja jos oikein heittäydyn hurjaksi, nukun joskus jopa yhdeksän tai kymmenen tunnin unet!)

Tämä tarkoittaa hyvästejä satunnaisille päiväunille, kokiksille iltapäivällä ja sille humisevalle tunteelle, kun aamuyöstä tekee töitä ja herätys kummittelee muutaman tunnin päässä. Tämä tarkoittaa hitaita ja varmasti kipeitä hyvästejä niille möröille, jotka minut herättävät kuusi kertaa yössä tuijottamaan pimeään.

Joten jääkää hyvästi uratavoitteet ja kuntokuurit. Saatte toteutua, jos haluatte, mutta ennen kaikkea minä aion nukkua hyvin.

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.