3 + 1 syytä katsoa yleisurheilun MM-kisoja

Pumpui

Huomenna käynnistyvät jälleen penkkiurheilijan kissanpäivät, kun Moskovassa mitellään yleisurheilun maailmanmestaruuksista. Kas tässä erinomaisia syitä pistää telkkari auki:

 

1. Dopingkäryt

Kuka narahtaa juuri kisojen alla tai jättää mystisesti ilmestymättä lähtöviivalle? Jääkö Usain Bolt kiinni kielletyistä aineista vai onko hän kiistattomasti planeetan paras pikajuoksija? Odotettavissa draamaa ja suuria tunteita.

 

2. Suomalaisten itsetunto

Eli toisin sanoen Tero Pitkämäen menestys tai menestymättömyys. Muille suomalaisille ei mitalitoiveita ole juurikaan ladattu, Tertsi siis määrittää sen, voitettiinko "me" vai hävisikö "hän". Lisädraamaa ikuisesta kamppailusta Pitkämäen ja Norjan Andreas Thorkildsenin välillä.

 

3. Urheilu

Onhan se aika siistiä, että jotkut juoksevat sata metriä alle kymmeneen sekuntiin, hyppäävät kahdeksan metriä tai heilauttavat itsensä yläilmoihin seipään avulla.

 

+ 1: Silmäkarkki

Nuff said. Lienee yksi tärkeimmistä syistä seurata yleisurheilua. Itse aion vahdata silmä kovana etenkin miesten kymmenottelua, jossa hyvännäköisiä miehiä riittää joka lähtöön. Ja japanilais-unkarilaisen moukarimörssärin Koji Murofushin edesottamukset kiinnostavat. Ilmeisistä syistä.

 

Share

Kommentit

Ef (Ei varmistettu)

Kymmenottelu! Seiväshyppy!

Kuola valuu suupielestäni vieläkin. Onneksi eka laji jatkuu huomenna ja jälkimmäisessä on finaali maanantaina.

Lotta Katariina
Pumpui

Harmi kun kymmenottelu kestää vain kaksi päivää :D

 

Miia_pau
Kolmas linja

Katoin tässä aamupalastellessani miesten kymmenottelua, ja siellä tosiaan oli aika komeita uroita, aiettä :D Dopingkäryt ja suomalaisten menestys nyt on meikälle tasan yhdentekeviä, mutta kelpaahan tuota inhimillisen suorituskyvyn rajojen koettelua katsella.

Lotta Katariina
Pumpui

Mä en lakkaa hämmästelemästä tota Usain Boltia. Jätkä ottaa 41 askelta sadalla metrillä. Ei mitään järkeä. Mietin vaan että montakohan askelta sitä ottais satasella omilla töppöjaloillaan :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.