4 askelta onneen kiireisille ja ylityöllistetyille

Pumpui

Onko kiire? Tuntuuko että elämä on pelkkää työntekoa? Kutitteleeko levottomuus jalkapohjissa? Lääke on yksinkertainen:

1. Aseta tavoite, jonka saavuttaminen on mahdollista mutta vaatii tolkuttomasti keskittynyttä puurtamista. Silittele samalla kissaa, jos mahdollista.

2. Pidä ruokatauko. Parasta on, jos herkullisen kalakeiton laittaa elämäsi mies, joka on tarjoutunut hoitamaan ruokahuollon jotta sinä voit tehdä töitä.

3. Keitä ruoan jälkeen itsellesi ja miehelle kahvit. Jatka työntekoa ja kissan rapsuttelua kunnes olet saavuttanut tavoitteesi.

4. Juokse 10 kilometriä hämärtyvän kaupungin halki ja tee mäki-intervalleja. Nauti siitä kuinka vapauttavalta tuntuu saada järkälemäinen työtaakka harteilta ja miten kevyeltä askel painolastin jälkeen tuntuu. Ole onnellinen.

Harvoin on juokseminen tuntunut niin hyvältä kuin tänään. Suurena syynä siihen on loppuun saatettu projekti, josta tulette kuulemaan täällä blogissakin muutaman viikon päästä!

 

 

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Joko tästä projektista on kuultu? Missasinko sen vai vieläkö odotellaan?

Lotta Katariina
Pumpui

Ihanaa, tarkkoja lukijoita :) Projekti on valitettavasti viivästynyt minusta riippumattomista syistä, mutta sanotaan vaikka, että lähiviikkoina, toivottavasti, tekin siitä kuulette!

FFFifi
Fitness Führer

Okei, odotellaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.