40 kiloa

Pumpui

Tänään olin oman elämäni olympianostaja. Päivän harjoitteena oli kolmen toiston maksimi clean and jerkissä eli rinnallevedossa ja työnnössä. Ja kappas, viskasinpa ensin rinnuksille ja siitä suorille käsille 40 kiloa malmia kolme kertaa putkeen lepäämättä välissä.

Eihän se vaikkapa 58-kiloisten Suomen ennätykselle (ihanan Anna Everin 103 kg) pärjää, mutta aikamoisen hyvin tyypiltä, joka tätä ennen on harjoitellut kuningasliikettä maksimissaan 25 kilon painolla koska pelkäsi tangon tippuvan pään päälle, eikä edes kamalan montaa kertaa elämänsä aikana. Mutta vitsi mikä onnistumisen tunne! Tästä on hyvä jatkaa.

40 kiloa on esimerkiksi minä 15-vuotiaana tai 40 purkkia maitoa. Tai tämä järjetön jättiläislohi. (kuva täältä)

 

Kommentit

40-kiloa on myös mun ennätys työnnössä ja siinä olen nyt jumittanut muutaman kuukauden... :) Tekniikka on vielä vähän hataralla pohjalla, joten en ole uskaltanut kokeilla isompia rautoja.

Annan ennätys muuten on 108kg, joka on naisten SE 63kg sarjassa. :)

Lotta Katariina
Pumpui

Mua kanssa jännittää se tangon viskaaminen pään päälle aika paljon, kun tekniikka ei tosiaan oo vielä kohdillaan :)

Pitänee päätellä Annan tuloksista siis, että kandee vähän bulkata niin tuloksetin paranee... (tosin kohta pitää suhteuttaa omat tuloksensa 63-kiloisten eikä 58-kiloisten sarjaan, kun mulla on joku tahaton massakausi päällä näemmä :D)

Aa, nyt vasta tajusin että laitoit Annan vanhemman ennätyksen tuon sarjan perusteella. :D Nojoo, itsehän menisin kanssa 63-kiloisten sarjaan jos kilpailisin painonnostossa. Ei taida kisarajat täyttyä ihan lähitulevaisuudessa... Tempaustakin harjoittelen vielä lähinnä pelkän 20kg tangon kanssa. :D

Lotta Katariina
Pumpui

Mulla on joku ihme blokki tempauksessa 25 kilon kohdalla: sitä enempää ei mee grammaakaan. Taitaa olla kyllä enemmän kyse henkisestä kuin fyysisestä suorituskyvystä siinä... :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.