Adidas hyppäsi paljasjalkakelkkaan

Pumpui

Kappas, kappas. Adidaskin herää paljasjalkakuntoilun nousuun ja julkaisee omat, erityisesti salikäyttöön tarkoitetut Adipure Trainer -varvaskengät.Sinänsä hienoa, että myös isot merkit ovat tajunneet paljain jaloin liikkumista simuloivien jalkineiden mainiouden (tai ainakin haistaneet taalat joita markkinoilla on), mutta samalla harmittaa Vibramin FiveFingersien puolesta. Nuo maailman parhaat kengät, kuten olen aiemmin jo hehkuttanut, saattavat jatkossa jäädä näiden kopiokenkien varjoon. Tosin on lähestulkoon varmaa, että Adidaksella saadaan pian nauttia Vibramin lakimiesten vierailusta, ainakin neljän varpaan kengät lanseerannut firma sai haasteen käräjille patenttirikkomusten takia.Nääh. Ehkä ei pitäisi olla tällainen "minä olin ensin" -hipsteri vaan iloita siitä, että laajempikin yleisö pääsee nauttimaan siitä, kuinka hyvät paljasjalkakengät ovat jalassa.

 

Kommentit

marsuzioni (Ei varmistettu)

niin, eiköst nykyajan lenkkarit juurikin tuhoa jalkaa, koska niihin on laitettu liikaa tukevia ja vaimentavia osia. Ihmisen jalka luotu avojaloin juoksemiseen ja nää kengät tukee sitä parhaiten. Oisivat kyllä mielenkiintoiset kokeiltavat, mut noitahan täytyy käyttää joku 3viikkoa ennen kuin voi ruveta juoksemaan?

Lotta Katariina
Pumpui

Näinhän sitä ounastellaan, että juoksuvammoja ei ollut ennen modernien juoksukenkien keksimistä. Mä suosittelen ehdottomasti Vibramin FiveFingerseihin tutustumista, on nimittäin parhaat kengät monipuoliseen liikuntaan. Ainoastaan jos juoksen tosi kylmällä tai pitkiä asvalttilenkkejä, käytän enää lenkkareita. Salilla, maastossa jne. aina FF:t jaloissa. Minä en pahemmin ajanut kenkiäni sisään, kävelin sisällä ne jalassa ja sitten suoraan reissukengiksi Aasiaan :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.