Akuutti salikateus

Pumpui

Lueskelin tässä New York Timesin artikkelia siitä, kuinka kuntosalit halki Amerikan ovat innostuneet funktionaalisesta treenistä. Huomiota ei niinkään kiinnittänyt itse artikkelin asiasisältö vaan sen kuvitus. Miksei meidän naapurisalilla ole tällaista, kysynpä vaan:

Erään alabamalaisen salin onnekkaat paskiaiset pääsevät paitsi treenaamaan auringossa, myös leikkimään hienossa kuntotornissa. Eikä missään tahansa kuntotornissa, vaan kaksikerroksisessa Alpha Training Towerissa.

Tuohan on kuin aikuisten leikkipuisto! On portaita, verkkoja ja köysiä vaikka muille jakaa. Voi kateus.

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Oi tuommoinen pitää saada Helsinkiinkin! Ehdotetaan sinne Baanan kohennusporukalle, jotain kuntoilualueitahan sinne mietitään! Ainoa mikä vähän epäilyttää on tuo nimi. Alpha Tower.

Inka / alternatiiviurheilija.net (Ei varmistettu) http://alternatiiviurheilija.net

Kesäksi oon suunnitellut leikkipuistossa treenaamista mutta toi se vasta olis jotakin!

Lotta Katariina
Pumpui

FFFifi: ehdottomasti, siihen baanan päätyyn niin voisi lenkkeillessään vähän kiipeillä samalla :D

Inka: Tuo on ehkä aikuiselle vähän paremman kokoinen, se lasten kiipeilyteline ei välttämättä tuo kauehasti haastetta :D Ja saattaa tulla vähän outoa katsetta leikkijöiltä ja puistotädeiltä jos menee sinne telineeseen itseään heiluttamaan!

 

Eilisen lupaukset

Jos olisi halvempi, voisi käydä treenaamassa. Maksaa 20 euroa, eli kerran kesässä ehkä raaskin käydä. Eikä Flowparkeja ole kuin Turussa ja Lappeenrannassa, jos oikein ymmärsin.

Jos joku tuonne lähtee, kannattaa ottaa juotavaa mukaan. Saa sieltäkin tietysti ostaa, mutta itse olen ollut läkähtymäisilläni kun olen muutaman tunnin tuolla kiivennyt ja hikoillut. En ehkä ole kunnoltani maailman paras esimerkki, mutta ainakin omat naruni olivat koetuksen jälkeen aivan voimattomat.

http://www.flowpark.fi/en/

 

 

Eilisen lupaukset

Niin joo, olisi ehkä hyvä mainita alkuun että Flowpark on kuin (aikuisten) leikkipuisto.

FFFifi
Fitness Führer

Oi nyt pitää päästä Turkuun!!!

No joo, miksi urheilusta ei voisi tehdä noin hauskaa joka paikkaan :) on aika pakkopullaa välillä, mutta jos sitä voisi vain "leikkiä" pitkin erilaisia haasteita niin aikakin hujahtaisi vauhdilla.

Lotta Katariina
Pumpui

Mä olen vakaasti sitä mieltä että aikuisille pitäisi olla enemmän pallomeriä ja patjoja joille hyppiä, kuten aikoinaan kirjoitinkin: http://www.lily.fi/juttu/uskalluksesta-ja-telmimisesta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.