Alppien sporttivartti

Pumpui

Terveisiä Slovenian puolelta jylhiä Alppeja! Täällä sitä kelpaa ihmisen urheilla. 

Reissu alkoi pienellä kaupunkipyrähdyksellä Wieniin, josta junailimme vuorten halki Sloveniaan ja Bledin kylään. Ensimmäinen oikeasti raskas fyysinen suoritus saatiin, kun jäimme onnikasta väärällä pysäkillä ja kävelimme rinkat selässä nelisen kilometriä hotellille. Mikäs siinä, maisemat olivat komeat ja ylämäkeä riitti.

Eilisestä tulikin kunnon urheilupäivä, kun ensin teimme aamulenkin Bled-järven ympäri (taas niitä mäkiä!) ja päivällä reilun kymmenen kilometrin kävelylenkin pikkukyliin ja rotkoon (lisää mäkiä!). Maisemat ovat täällä aivan sensaatiomaiset, korkeita huippuja ja täysin kirkkaita jokia on joka puolella. Kun sitten illalla tallustimme (ylämäkeen) uimapaikalta, alkoi takalistossa jo tuntua jatkuva mäkien tallaaminen.

Tänään Alppien valloitus jatkuu pyöräillen. Muutaman päivän päästä jatkamme Ljubljanan kautta Kroatian puolelle, jossa altiviteetit vaihtuvat merellisempiin. 

Olisin laittanut teille kuviakin, mutta naputtelen tätä iPadilla eikä homma ota onnistuakseen. Viitteitä maisemista saatte kirjoittamalla Googleen Bled tai Julian Alps. 

 

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Vähän samanlaisissa vuoristofiiliksissä ollaan tällä hetkellä täälläkin :) On muuten melko raskasta tuo juoksentelu korkeuksissa, ihan tasaisellakin!

Lotta Katariina
Pumpui

Meinasin juuri kommentoida sun postaukseen että samoissa hommissa ollaan :) oon muuten aika tyytyväinen että tuli keväällä kyykättyä, sujuu toi ylämäkeen meno vähän helpommin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.