Analyysi naisen treenikassista

Pumpui

Ihminen osaa lentää kuuhun mutta ei pakata treenikassia.

Tai siis minä en osaa kumpaakaan. Eilen tuli taas pakattua hieman kiireessä, kassiin päätyneen tavaran erittely (sekalaisia rojuja lukuun ottamatta) näytti tuolta. Miksi oi miksi olin ottanut mukaan kolmet vaihtoalkkarit mutta en yksiäkään treenirintsikoita?

Ei siinä auttanut muu kuin treenata tavan tissiliiveissä. Ei kovin mukavaa, mutta menettelee. Vaan tenkkapoo tuli sen jälkeen. Toisin kuin ammoin treffeillä, ei normivaate ollut paksu muumuu vaan todella ohut neulepusero. Pakkohan ne hikiset rintsikat oli sinne alle laittaa. Fresh! Ei ikinä pitäisi sopia treeninjälkeisiä menoja yhtään minnekään.

 

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Mulla on ratkaisu tähän: pue treenirintsikat jo aamulla. Tosin silti pitää ottaa toiset puhtaat mukaan jos on treeneistä menossa muualle kuin kotiin suihkuun.

Lotta Katariina
Pumpui

Joo, yleensä mäkin meen suoraan kotiin, mut sen kerran kun on muutakin elämää kuin töitä ja treenejä niin käy näin :D

mh (Ei varmistettu)

Se on yllättävän vaikeeta se pakkaaminen. Jotain puuttuu aina. Ja miksi se puuttuva asia aina on puhtaat rintsikat? Kysyn vaan.

Lotta Katariina
Pumpui

Joskus myös puhtaat kalsarit. T. nimim. Kommando

Multa puuttuu yleensä treenisukat, koska toinen koirista käy nyysimässä (kyllä, myös puhtaat) sukat pois kassista heti kun silmä välttää. Siinä sitten funtsit salilla, että treenaatko ilman sukkia vai kärsitkö loppupäivän samoissa sukissa, ja vannot itelles ettet pakkaa salikassia lattialla tai ettet ainakaan edes käännä selkääsi sille sinä aikana kun se vielä on auki.

Lotta Katariina
Pumpui

Sentään ei voi syyttää itseään tuossa tapauksessa :D

Nnno voi tai voi hyvinkin, ei oo meinaan tapahtunut pelkästään muutaman kerran... :D

Hetti
Hettinen

Pahin källini on ollut unohtaa sekä treenirintsikat että vaihtokalsarit samalla kertaa. Ja koska hikisiä vaatteita on ällöttävä suihkun jälkeen laittaa päälle, niin ainoa vaihtoehto on ollut hipsiä kommandona kotiin ;) Ja tää sama mokahan kävi mulla kaks kertaa peräkkäin :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.