Bikinikuntoon, osa 2: pihatalkoot

Pumpui

Puolitoista viikkoa pystyin elämään kurissa ja nuhteessa. Sitten koittivat taloyhtiön pihatalkoot.

Mikäs se siellä mukin takaa pilkistää! Olisikohan talkookakku!

Oli kyllä melkoisen hyvät talkoot: ehdin istuttaa yhden kukan ja lakaista hieman, kun jo oli grilli kuumana ja punaviinitonkat pöydällä. Sitten alkoi koettelemus: Makkaraa! Ravunpyrstörullia! Pikkuruisia itse tehtyjä pasteijoita! Mustikka-jugurttikakkua! Mansikka-raparperikakkua!

Sain tuta, millainen on repsahdukseen valmiin diettaajan järjenjuoksu. Kun se lankeemus kuitenkin jossain välissä tulee, niin miksei juuri nyt, kun kerta on ihania kakkuja ja pikkusyötävää? Minähän olen kuollakseni halunnut syödä raparperia. Ja salille pääsee aina huomennakin, otanpa vähän viiniä.

Mitään en kuitenkaan kadu. Oli sen verran hyvää kakkua. Erinomaiset talkoot kaiken kaikkiaan, mitä parhain työn ja syömisen suhde!

Kommentit

annemi

Talkoissa parasta on ruoka! juuri mikään ei maistu niin hyvälle kuin pihalla myllertämisen jälkeen syöty makkara ekstrasinapilla. Nam nam. Kyllä pihatöissäkin kalorit kuluu ja hiki valuu, joten ihan hyvällä omallatunnolla voi mässäillä ahkeroinnin päätteeksi :)

Lotta Katariina
Pumpui

Parasta vielä oli kun ei ollut paljon yhtään pihamyllertämistä, muutama ruukku ja pelargonia, sit pääsikin jo syömään :D

Chic & Fit

Eiks tankkauspäivä buustaa aineenvaihduntaa ja siten myös kiinteytymistä? Joten sähä vaa oot tankannu pirun hyvi!! Eikö? Lasketaanks mokkapalojen syönti tankkaukseks? Buustaako tuplasti jos syö esim. 6palaa? Eiku:) Mahtavinta loppuviikkoa!

Chispa De Yoga (Ei varmistettu)

oiku sää oot nätti! :D 

 

Marikki, taas! (Ei varmistettu)

Hei Tim Ferris, se kuuluisa neljän tunnin työviikon puuhamies, suositteleen 4 Hour Body -kirjassaan viikottaista syöpöttelypäivää laihdutuksen tehostamiseksi. Siis sellaista ihan totaali-överi-päivää, joka alkaa pitsalla ja pakkauksella donitseja ja kuudella suklaa-croissantilla aamupalaksi. Jos ei 4000 kcal pauku päivän mittaan niin metsään mentiin. Muutenkin kehotan lukemaan sen kirjan, mies on hyvin omistautunut keholleen ja ystävällisesti jakaa oppimansa tiedon kaikista hulluista kokeista mitä se on itselleen tehnyt.

Lotta Katariina
Pumpui

Marikki: Ferrissin kirja on ollut jo pitkään lukulistalla. Hyvä kuulla että siellä on hyviä (ja herkutteluun kannustavia!) neuvoja :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.