Blogihaaste: Mitä olet aina halunnut tehdä?

Pumpui

Sanumaria haastoi minut paljastamaan kolme asiaa, jotka olen aina halunnut tehdä. Haastajan sanoin nuo "asiat voivat olla pieniä tai suuria, mutta sellaisia joita ei ole vielä tehnyt". Kas tässä pesee:

1. Olen aina halunnut olla kartanon emäntä

Sisälläni asuu vuosi vuodelta kovaäänisemmin itsestään ilmoitteleva landepaukku. Jostain syystä haluaisin asua ihanassa kartanossa Skotlannin nummilla. Pukeutuisin tweediin, ajaisin Land Roverilla ja makoilisin lukemalla klassikkoromaaneja sohvalla koiralauman keskellä. Päivisin hoitaisin puutarhaa, pelaisin tennistä ja kävisin ratsastamassa ja metsällä. En ole vielä oikein selvittänyt tämän haaveen realisoimisen kustannuslogiikkaa. Vapaat komeat aateliset, ilmoitelkaa itsestänne!

2. Olen aina halunnut tulla (mieluiten New Yorkissa asuvaksi) kirjailijaksi 

Kirjailija oli yksi lapsuuteni haaveammateista. Joskus teini-ikäisenä päätin, että esikoisromaanini täytyisi ilmestyä ennen kaksikymmentävuotissyntymäpäivääni. Nyt olen enemmän kuin tyytyväinen, että en koskaan saanut aikaiseksi kirjoittaa sitä nuoren vihaisen naisen esikoista. Tosin en tiedä onko ollut yhtään sen viisaampaa jemmata kaikkia tekstejään pöytälaatikkoonkaan. Ehkä joskus, ehkä joskus. Ryhdistäytymistä odotellessa olen kumminkin saattanut kustannustoimittajavuosinani maailmaan muutaman erinomaisen romaanin ja tälläkin hetkellä työn alla on erään ihanan kirjailijan uusin teos.

Kirjailijuuteen kuuluu tietenkin kriitikoiden ja lukijoiden suosion lisäksi kirjailijan elämäntyyli. Voisin hyvinkin kuvitella asuvani Manhattanilla supervaloisassa lukaalissa, jossa päivät kirjoittaisin seuraavaa suurta sukupolviromaania ikkunan ääressä ja iltaisin kävisin säkenöiviä keskusteluja ystävieni kanssa ravintoloissa. Ja ehkä perustaisin naurettavan täydellisen kirjailijaperheen, vähän niin kuin yllä olevan kuvan Siri Hustvedt ja Paul Auster.

3. Olen aina halunnut esiintyä musikaalissa

http://www.youtube.com/watch?v=-6S5caRGpK4

Olen täysin, täysin laulu- ja tanssitaidoton. Silti olen aina haaveillut esiintyväni musikaalissa. Enkä missään kuppaisessa kaupunginteatteriproduktiossa vaan Broadwaylla. Mieluiten numerossa, jossa saa myös stepata. Ja heilutella knallihattua käsissään. Ja esiintyä Neil Patrick Harrisin kanssa.

 

Lisäksi olen aina halunnut: perustaa oman aikakauslehden, voittaa Stanley Cupin ja syödä kilpaa hodareita. Muun muassa.

Kiitos haasteesta! Haastan seuraavaksi FFFifin, Onnenpäivä-A:n sekä Alternatiiviurheilija-Inkan!

Kommentit

Inka / alternatiiviurheilija.net (Ei varmistettu) http://alternatiiviurheilija.net

Kiva haaste! Toteutan tän kyllä :)

FFFifi
Fitness Führer

Hhmmm olipas samanlaisia kuin mulla :O :D

Lotta Katariina
Pumpui

Mä niin näen kuinka treenibloggaajien laulu- ja tanssitrufee valloittaa Broadwayn :D

FFFifi
Fitness Führer

Jos ei muuten niin aikakauslehtemme julkkareissa :D

Lotta Katariina
Pumpui

Sovittu! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.