The Color Run

Pumpui

Vierastin pitkään juoksutapahtumia. Olin suorastaan juoksutapahtumavastainen. Traumani ovat vuodelta yksi ja keppi, kun osallistuin Lappeenrannassa naisten juoksuhelvettiin, johon liittyi pakollinen halaus ja ruusu maalialueella ja Kirkan keikka tai jotain sinne päin.

Nyt olen herännyt huomaamaan (pääosin positiivisten Extreme Run -kokemusten myötä), että maailmassa on hienoja, hienoja juoksuliitännäisiä tapahtumia. Kuten vaikka tämä:

 

 

The Color Run on viiden kilometrin juoksutapahtuma, jossa jokaisen kilometrin merkiksi vapaaehtoiset heittävät juoksijoiden päälle tolkuttomat kasat väriainetta. Järjetöntä? Kyllä. Hienoa? Totta hemmetissä!

Oletteko te innostuneet juoksu- tai urheilutapahtumista?

Kommentit

saarailona.tumblr.com (Ei varmistettu)

Juoksutapahtumat on ihania! Osallistuin viime syksynä ekaan tapahtumaani, Pääkaupunkijuoksuun, jota suosittelen kyllä lämpimästi. Siellä on ihan kunnon urheilutapahtuman meininki, toisin kuin tänään juostussa Naisten Kympissä, jossa vähän risoi kun välillä ei mahtunut etenemään. Suomeen pitäisi saada lisää Color Runin ja Extreme Runin kaltaisia tapahtumia!

Oon yhtälailla koukussa Tumblerin kuntoilublogeihin (joista tuolla jossain mainitsit) ja haluaisin ihan hirveästi päästä kokeilemaan niissä paljon hehkutettua crossfittia. Oon arka peruspuntteilun kanssa kun epäilen että teen kaiken väärin ja cross fit taitaa olla just sitä mutta ovelasti (hintaan ja kalliisiin tiloihin) naamioituna.

Lotta Katariina
Pumpui

Se on noissa isoissa tapahtumissa aina ikävää, että jos ei kehtaa lähteä nopeissa etujoukoissa joutuu siihen pahaan ruuhkaan ainakin alkumetreillä..

Crossfit on sinänsä hyvä laji, että siellä ainakin oppii kunnolla kaikki perus vapaapainotekniikat ja hyvät perusliikkeet. Ja monilla saleillahan tarjotaan opastusta, niin voi pyytää pt:tä tms. tsekkaamaan vaan perusliikkeitä ja jättämään ne laitteet vähemmälle. :)

 

Encks (Ei varmistettu)

Hei Lotta Katariina, Suomessakin on Värijuoksut tänä kesänä ja sinne voi ilmottaa Funrun-joukkueita tai yksilöitä, jos haluut osallistua. Ite oon ainaki menossa seikkailemaan värimaailman läpi ja esteiden yli ainakin yhteen ellen kaikkiin, juosta voi:
03.05 Lahdessa
07.06 Raumalla
23.08 Lahdessa
30.08 Turussa

http://www.variestejuoksu.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.