Ei itkettänyt sovituskopissa

Pumpui

Vihaan vaatteiden sovittamista monestakin syystä. Aina on vääränlaiset omat vaatteet yllä sovitustointa ajatellen, liian kuuma, kamala jono - ja pahimpana tietenkin se, että joutuu katselemaan itseään joka kulmasta epäedullisessa valossa ja usein myös pöhköissä pukineissa.

Mutta mutta mutta. Meinasin ruveta hihkumaan innosta, kun ähelsin rumia kolttuja päälle Hulluilla päivillä sovituskopissa: minulla on leveät hartiat!

En ole ostanut vaatteita oikeasta kaupasta pitkään aikaan, eli olen onnistunut välttelemään 360-peilikuvaani melkoisen pitkään. Yleensä sovituskopissa tulee turhautuminen ja lähestulkoon itku, kun näkee kalmaisen itsensä alusvaatteisillaan joka puolelta. Nyt kuitenkin näky oli aidosti ilahduttava. Treeni on ilmeisesti tuottanut tuloksia muutenkin kuin voimien ja kestävyyden kasvamisen saralla.

Pieni omahyväisyys valtasi minut koko viikonlopuksi. Tänään hot joogassa jopa turhamaisena ihastelin olkalihaksiani loputtomia punnerruksia puskiessani. T-paita, jonka olkasaumat tuntuvat siirtyneen muutaman sentin kaulaa kohti, ei harmittanut vaan enemmänkin huvitti. Tässä sitä ollaan, omaa kroppaa muokkaamassa. Ladonovi-kokoon on vielä kamalasti matkaa, mutta välietappeja ja -havahtumisia on kyllä mukava saavuttaa.

Melkein alan ymmärtää sitä dudea, joka Kisahallilla kohotti paitaansa kylkitaivutuksia tehdessään. Kun kerta kropan eteen on tehty niin paljon työtä, haluaa sitä välillä vähän ihaillakin. Pitäisiköhän vielä toviksi mennä tuijottelemaan omaa hartianseutuaan peilistä?

Surkea kuva ja kaameat mummorintsikat, mutta silti! Onnistumisen iloa, kerrankin!

 

Kommentit

tiiti
ite puin

Pitää tuijotella! Kyllähän tyypit, jotka vaikka kokoaa pienoismalleja pitää niitä näyttävästi aina esillä, ja jos maalaa vaikka tauluja tai ottaa valokukuvia, on enemmän kuin suotavaa suurinpiirtein tapetoida asuntonsa niillä. Että pitää sitä työnsä tuloksia muistaa ihailla :D

Ja hieno selkä-hartia-osasto tosiaan!

Lotta Katariina
Pumpui

Nerokas idea! Jos teettäisi itsestään sellaisia bodarijulisteita, niitä voisi sitten ripustaa kotinsa seinälle JA antaa ystäville ja sukulaisille lahjaksi :D

Sea Legs

ei ne niiin loputtomia ollut!! :D mutta joo, tiedän..itse aina joskus fiilistelen pitkiä ja linjakkaita lihaksiani, jotka joogaa harjoittaessa on tullut, varsinkin reisilihakseni. Vaikka ei niitä oikeastaa näe, voimaa ja hallintaa on. Se on huippua.

Mutta niin, muistatko ajan (ja vartalomme), kun istuskeltiin välillä pahamainen Fredan kuppilassa ja litkittiin mielinmäärin bisseä.. Ei ehkä silloin tullut ajatelleeksi, että tällaisia juttuja me nyt sitten tehdään. :) Sulla on hieno yläroppa. Pitäiskö sitä joku kerta harjoitella taas käsitasapainoiluja..

Lotta Katariina
Pumpui

Rita: Kyllä, siinä tiskin vieressä, enpä olis uskonut että meistä tulee tällaisia jumppahirmuja joskus :D Ja joo, ehdottomasti käsitasapainoilujuttuja joskus <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.