Ei lämmin luita riko

Pumpui

Kesä on kyllä vilukissan parasta aikaa. Kun arviolta 90 prosenttia vuodesta täytyy viettää pitkähihaiseen, kaulaliinaan ja villasukkiin sonnustautuneena, tuntuu erinomaisen mukavalta, että uskaltaa mennä ulos jopa lyhyissä housuissa ja paitahihasillaan. Aamulenkkeilykin tuntuu aika lailla paremmalta idealta, kun ei tarvitse kaivaa kalsonkeja esiin.

Rakastan yli kaiken lämpöä, enkä yhtään pistä pahaksi hikoilemista. Eilen aamulla pyrähdin seitsemän jälkeen juoksulenkille ja innostuin tekemään spurtteja lähestulkoon autiolla biitsillä Hietsussa. On outoa kuvitella, että vielä muutama kuukausi takaperin tein pari aamulenkkiä samaisella rannalla polvensyvyisessä hangessa. Samalla kuitenkin aloin jo harmitella, että kohtahan tämä kesä on ohi ja tulee syksy ja pimeää ja ikävää.

Siksi innostuinkin viettämään täysin rinnoin kesää jo kesäkuussa enkä odottamaan sitä kun loma ensi kuussa alkaa. Kuumuus on tässä maassa sen verran harvinaista, että tuntuisi suorastaan rikolliselta olla lööbaamatta auringossa ja juoksematta hävyttömän lyhyissä shortseissa.

Treenin tehoahan mitataan hien määrässä, eikö vain?

Kommentit

Miia_pau
Kolmas linja

Sama! Lämpö ON parhautta. Tosin tänne on luvattu ensi viikolle jo jotain lähemmäs 35 asteen lämpötiloja, saa nähdä, millainen märkä läntti meikäläisestä silloin jää treenisalin lattialle :D Onneksi sentään heinä-elokuussa olen takaisin pohjoisessa, sillä luulen, että mittarin näyttäessä yli 40 astetta ei ihan hirveästi huvita juosta esim. mihinkään vuorokaudenaikaan.

Josta tulikin mieleeni, että hullu, seitsemältä aamulenkille! Itse kokeilin tänään taas aamulenkkiä klo 8.30 ja se oli ihan kauheaa kauheutta. Teki mieli heittää lenkkarit jorpakkoon ja mennä kahville ja croissantille lähimpään kuppilaan. Sinnillä painelin puolisen tuntia ja tein ehkä henkilökohtaisen juoksuhitausennätyksen. Hyi.

Lotta Katariina
Pumpui

Tänään täällä on taas kylmä, kesä on peruttu! :D

En mä yleensä oo noin aikaisin liikenteessä, nyt vain satuin heräämään vähän aikaisemmin kuin normaalisti...

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.